IDEAL OF SWEDEN

Fashion Case iPhone 13 Mini Wild Leopard

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polycarbonaat
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Wild Leopard
Merk product code IDFCS17-I2154
Model telefoon iPhone 13 mini
Serie Fashion
Type cover Back cover

Ben je op zoek naar een stijlvolle en trendy beschermhoes voor je iPhone 13 mini? Dan is de Fashion Case iPhone 13 Mini van iDeal of Sweden de perfecte keuze voor jou. Deze smartphonehoes behoort tot de categorie Smartphone covers en is speciaal ontworpen voor dames.

De Fashion Case iPhone 13 Mini is gemaakt van hoogwaardig polycarbonaat, waardoor je telefoon optimaal beschermd is tegen krassen, stoten en vallen. Het duurzame materiaal zorgt ervoor dat je hoesje lang meegaat en er altijd als nieuw uitziet.

Met het opvallende Wild Leopard design van iDeal of Sweden maak je zeker een fashion statement. De unieke kleurencombinatie en het trendy luipaardpatroon geven je iPhone een modieuze uitstraling. Dit hoesje is een echte eyecatcher!

De Fashion Case iPhone 13 Mini is speciaal ontworpen voor het model telefoon iPhone 13 mini. Het slanke ontwerp zorgt ervoor dat je telefoon zijn slanke vorm behoudt en gemakkelijk in je broekzak of tas past. Daarnaast biedt de back cover bescherming aan de achterkant en zijkanten van je telefoon.

Met de Fashion Case iPhone 13 Mini uit de Fashion serie van iDeal of Sweden ben je verzekerd van een trendy en functionele smartphonehoes. De hoge kwaliteit en het oog voor detail maken dit hoesje een must-have accessoire voor elke fashionista. Bestel nu en geef je iPhone een fashionable upgrade!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies