IDEAL OF SWEDEN

Fashion Case iPhone 14 Pro Max Rose Pearl Marble

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polycarbonaat
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Rose Pearl Marble
Merk product code IDFCSS21-I2267P
Model telefoon iPhone 13 Pro Max, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro Max
Serie Fashion
Type cover Back cover

Ben je op zoek naar een stijlvolle bescherming voor je iPhone 14 Pro Max? Dan is de Fashion Case iPhone 14 Pro Max van iDeal of Sweden perfect voor jou. Deze smartphonehoesjes zijn speciaal ontworpen voor dames die graag een fashion statement willen maken.

De Fashion Case is gemaakt van hoogwaardig polycarbonaat, waardoor je iPhone beschermd is tegen krassen, stoten en vallen. Het materiaal is duurzaam en lichtgewicht, waardoor je telefoon niet onnodig zwaar aanvoelt. Daarnaast heeft de case een prachtige Rose Pearl Marble kleur, die je iPhone een luxe uitstraling geeft.

Met de Fashion Case iPhone 14 Pro Max van iDeal of Sweden ben je niet alleen verzekerd van optimale bescherming, maar ook van een trendy accessoire. Het merk iDeal of Sweden staat bekend om zijn stijlvolle ontwerpen en hoogwaardige kwaliteit. De Fashion Case is speciaal ontworpen voor de iPhone 13 Pro Max, iPhone 14 Plus en natuurlijk de iPhone 14 Pro Max.

De Fashion Case behoort tot de serie "Fashion" en heeft een handig back cover design. Dit betekent dat de case de achterkant en zijkanten van je iPhone bedekt, terwijl de voorkant vrij blijft voor optimaal gebruiksgemak. Met de Fashion Case iPhone 14 Pro Max combineer je functionaliteit met een modieuze uitstraling.

Maak een statement met je iPhone 14 Pro Max en kies voor de Fashion Case van iDeal of Sweden. Bescherm je telefoon in stijl en geniet van de perfecte combinatie van fashion en functionaliteit.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies