Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
IDEAL OF SWEDEN

Fashion Case Seamless iPhone 14 Pro Max Blush Pink

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polycarbonaat
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Blush Pink
Merk product code IDFCSS22-I2267P
Model telefoon iPhone 13 Pro Max, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro Max
Serie Fashion
Type cover Back cover

Ben je op zoek naar een stijlvolle en naadloze beschermhoes voor je iPhone 14 Pro Max? Dan is de Fashion Case Seamless iPhone 14 Pro Max van iDeal of Sweden perfect voor jou. Deze smartphonehoes is speciaal ontworpen voor dames die graag hun telefoon willen beschermen met een trendy accessoire.

De Fashion Case Seamless iPhone 14 Pro Max is gemaakt van hoogwaardig polycarbonaat materiaal, waardoor je telefoon optimaal beschermd is tegen krassen, stoten en vallen. Het duurzame materiaal zorgt ervoor dat je hoesje lang meegaat en er altijd als nieuw uitziet.

Met de blush pink kleur van deze hoes geef je je iPhone een vrouwelijke en elegante uitstraling. De kleur past perfect bij elke outfit en geeft een subtiele touch aan je telefoon. Laat je persoonlijkheid zien met deze trendy Fashion Case.

De Fashion Case Seamless iPhone 14 Pro Max is geschikt voor de iPhone 13 Pro Max, iPhone 14 Plus en natuurlijk de iPhone 14 Pro Max. Je hoeft je dus geen zorgen te maken of het hoesje wel past bij jouw telefoon. Het is speciaal ontworpen voor deze modellen, zodat je verzekerd bent van een perfecte pasvorm.

Deze back cover is onderdeel van de Fashion serie van iDeal of Sweden. Deze serie staat bekend om zijn stijlvolle en modieuze ontwerpen. Met de Fashion Case Seamless iPhone 14 Pro Max voeg je een vleugje glamour toe aan je dagelijkse leven.

Wacht niet langer en bescherm je iPhone 14 Pro Max met de Fashion Case Seamless iPhone 14 Pro Max van iDeal of Sweden. Bestel nu en geniet van een trendy en duurzame smartphonehoes die perfect bij jouw stijl past.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies