IDEAL OF SWEDEN

Mayfair Clutch iPhone XS Max Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Kunstleer
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Black
Merk product code IDMC-I1865
Model telefoon iPhone XS Max
Type cover Back cover
Type sluiting Magneetsluiting, Overslag

Ben je op zoek naar een stijlvolle en functionele smartphonehoes? Dan is de Mayfair Clutch iPhone XS Max perfect voor jou! Deze smartphonehoes is speciaal ontworpen voor dames en is gemaakt van hoogwaardig kunstleer. Het merk iDeal of Sweden staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en deze hoes is daar geen uitzondering op. Met de kleur Black en het model telefoon iPhone XS Max past deze hoes perfect bij jouw stijlvolle smartphone.

De Mayfair Clutch iPhone XS Max is een back cover, wat betekent dat het de achterkant van je telefoon beschermt tegen krassen en stoten. Daarnaast heeft deze hoes een handige magneetsluiting en overslag, waardoor je telefoon altijd veilig opgeborgen is. Of je nu onderweg bent naar je werk, een avondje uit gaat of gewoon je telefoon wilt beschermen, deze hoes biedt de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.

Met de Mayfair Clutch iPhone XS Max hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid van je telefoon. De hoes is ontworpen om perfect te passen bij de iPhone XS Max, zodat je telefoon stevig op zijn plaats blijft zitten. Daarnaast biedt het kunstleer een goede bescherming tegen krassen en stoten, zodat je telefoon er altijd als nieuw uitziet.

Wacht niet langer en geef je iPhone XS Max de bescherming en stijl die het verdient met de Mayfair Clutch. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en mode!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies