Happy Socks

2-Pack Kids Bunny Anti Slip Bunny Anti Slip

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Katoen
Merk Happy Socks
Merk kleurnaam Bunny Anti Slip
Merk product code KBUN19
Multipack 2-pack
Wasvoorschriften 30 graden

Op zoek naar schattige en functionele sokken voor kinderen? Dan zijn deze 2-Pack Kids Bunny Anti Slip sokken van Happy Socks perfect voor jouw kleintje! Gemaakt van zacht katoen, bieden deze sokken niet alleen comfort, maar ook een anti-slip functie. Zo kan jouw kind veilig en zonder zorgen rondrennen en spelen. De Bunny Anti Slip sokken zijn verkrijgbaar in een vrolijke kleur en hebben het merkproductcode KBUN19.

Happy Socks staat bekend om hun hoogwaardige producten en deze sokken zijn geen uitzondering. Met hun duurzaamheid en kwaliteit zullen ze zeker lang meegaan, zelfs na veelvuldig wassen op 30 graden. De sokken zijn speciaal ontworpen voor kinderen en zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes.

Met het 2-pack krijg je niet één, maar twee paar sokken! Ideaal voor kinderen die graag sokken verliezen of voor ouders die graag een reservepaar bij de hand hebben. Deze sokken zijn niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. De Bunny Anti Slip print voegt een speels en schattig element toe aan de sokken, waardoor ze een favoriet zullen zijn bij zowel kinderen als ouders.

Wacht niet langer en geef de voetjes van jouw kinderen het comfort en de stijl die ze verdienen met deze 2-Pack Kids Bunny Anti Slip sokken van Happy Socks. Bestel ze vandaag nog en laat jouw kleintjes genieten van comfortabele en veilige sokken!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies