Fjallraven

Kanken Toiletry Bag Navy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 23.5 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled, Organisch
Hoogte 16 cm
Keurmerken G-1000
Materiaal 35% Organisch katoen, Gerecycled polyester 65%
Materiaal binnenkant Gerecycled polyamide
Merk Fjallraven
Merk kleurnaam Navy
Merk product code F23784
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Serie Kanken
Type sluiting Ritssluiting
Volume 3 l
Wasvoorschriften Zachte borstel en lauwwarm water
Waterdichtheid Waterafstotend
Woonruimte Badkamer

Ben je op zoek naar een praktische en stijlvolle toilettas? Dan is de Kanken Toiletry Bag van Fjallraven perfect voor jou! Deze make-up tas behoort tot de categorie "Make-up tasjes" en heeft een aantal geweldige eigenschappen die je zeker zullen bevallen.

Met een breedte van 23.5 cm, een diepte van 10 cm en een hoogte van 16 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentiële toiletartikelen. Het heeft een volume van 3 liter, waardoor je al je favoriete producten gemakkelijk kunt meenemen, waar je ook naartoe gaat.

De Kanken Toiletry Bag is gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid garanderen. Het bestaat voor 35% uit organisch katoen en voor 65% uit gerecycled polyester. Bovendien is het materiaal aan de binnenkant gemaakt van gerecycled polyamide. Deze tas is niet alleen modieus, maar ook milieuvriendelijk!

Met een ritssluiting als type sluiting kun je erop vertrouwen dat al je spullen veilig opgeborgen zijn. De tas heeft verschillende opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting, een buitenvak met ritssluiting en twee open binnenvakken. Hierdoor kun je je toiletartikelen georganiseerd houden en gemakkelijk vinden wat je nodig hebt.

De Kanken Toiletry Bag is onderdeel van de populaire Kanken serie van Fjallraven. Het merk staat bekend om zijn kwaliteit en functionaliteit, en deze tas is daar geen uitzondering op. Met het keurmerk G-1000 en de waterafstotende eigenschappen kun je erop vertrouwen dat je spullen beschermd zijn tegen vocht en vuil.

Deze make-up tas is geschikt voor volwassenen en heeft een stoere navy kleur. De merkproductcode is F23784, waardoor je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt. Voor het onderhoud van de tas wordt aanbevolen om een zachte borstel en lauwwarm water te gebruiken.

Of je nu op reis gaat, naar de sportschool gaat of gewoon je badkamer wilt organiseren, de Kanken Toiletry Bag is de perfecte metgezel. Bestel vandaag nog en geniet van de functionaliteit en stijl die deze tas te bieden heeft!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies