Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
Samsonite

Airea Beauty Case Dark Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 35 cm
Diepte 19 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 21 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Nylon
Merk Samsonite
Merk kleurnaam Dark Blue
Merk product code 133627
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Serie Airea
Type sluiting Ritssluiting
Volume 13 l

De Airea Beauty Case is een must-have accessoire voor volwassenen die graag hun make-up georganiseerd en stijlvol willen bewaren. Met een breedte van 35 cm, een diepte van 19 cm en een hoogte van 21 cm biedt deze beauty case voldoende ruimte voor al je favoriete make-upproducten en tools.

Gemaakt van hoogwaardig nylon materiaal en voorzien van een zwarte hardware kleur, straalt deze beauty case klasse en duurzaamheid uit. Het merk Samsonite staat bekend om zijn kwaliteit en de Airea Beauty Case is daar geen uitzondering op. Met de merk kleurnaam Dark Blue en de merk product code 133627, is deze beauty case een echte eyecatcher.

De Airea Beauty Case biedt verschillende opbergmogelijkheden om al je make-up georganiseerd te houden. Met 1 binnenvak met ritssluiting en 1 buitenvak met ritssluiting, kun je gemakkelijk je favoriete producten scheiden en snel vinden wat je nodig hebt.

De verstelbare en afneembare schouderband zorgt ervoor dat je de beauty case op verschillende manieren kunt dragen, afhankelijk van je voorkeur en comfort. Of je nu onderweg bent of op reis, deze beauty case is de perfecte metgezel.

De Airea Beauty Case behoort tot de Airea serie en heeft een handige ritssluiting om je make-up veilig te bewaren. Met een volume van 13 liter biedt deze beauty case voldoende ruimte voor al je essentiële make-upproducten, zonder te groot of onhandig te zijn.

Met de Airea Beauty Case ben je altijd klaar om je make-uproutine naar een hoger niveau te tillen. Bestel vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en kwaliteit!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies