VAUDE

Benno Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 25.5 cm
Diepte 13.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 20 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polyester
Merk Vaude
Merk kleurnaam Black
Merk product code 12250
Opberg opties 2 binnenvakken met ritssluiting
Serie Benno
Type sluiting Ritssluiting
Volume 5 l
Woonruimte Badkamer

Benno is een stijlvolle toilettas van het merk Vaude, perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een handige en trendy opbergoplossing voor hun badkamer. Met een breedte van 25,5 cm, een diepte van 13,5 cm en een hoogte van 20 cm biedt Benno voldoende ruimte voor al je toiletartikelen.

Deze toilettas is gemaakt van duurzaam polyester materiaal, wat zorgt voor een lange levensduur en gemakkelijk schoon te maken is. De zwarte kleur van de hardware geeft Benno een moderne uitstraling die perfect past bij elke stijl.

Benno heeft een ritssluiting, waardoor je je spullen veilig kunt opbergen en gemakkelijk kunt openen. Met 2 binnenvakken met ritssluiting biedt deze toilettas voldoende opbergmogelijkheden voor al je benodigdheden.

Met een volume van 5 liter is Benno compact genoeg om mee te nemen op reis, maar biedt toch voldoende ruimte voor al je essentiële toiletartikelen. Of je nu op vakantie gaat of gewoon je badkamer wilt organiseren, Benno is de perfecte metgezel.

Benno maakt deel uit van de Benno-serie van Vaude, wat betekent dat je deze toilettas kunt combineren met andere bijpassende producten uit dezelfde collectie. Creëer een gestroomlijnde en georganiseerde look in je badkamer met de Benno-serie.

Met zijn praktische ontwerp en trendy uitstraling is Benno de ideale toilettas voor volwassenen die op zoek zijn naar functionaliteit en stijl. Bestel vandaag nog jouw eigen Benno en geniet van een georganiseerde en modieuze badkamerervaring!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies