Sale: Shop nu met kortingen tot 70%
Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Alfredo Gonzales

Alfredo Gonzales sokken beginnen steeds meer bekendheid te verwerven en zijn inmiddels a way of life geworden. Met deze vrolijke, kleurrijke en niet te vergeten comfortabele sokken mag je zeker gezien worden.✓ Gratis verzenden v.a. € 20,- ✓ Gratis retourneren ✓ Morgen je Alfredo Gonzales sokken in huis ✓ Beste prijs. Bestel direct online!
Alfredo Gonzales
Filters
Sorteer op
77 artikelen

weergave


gratis cadeau
Bij aankoop van geselecteerde merken*


gratis cadeau
Bij aankoop van geselecteerde merken*


gratis cadeau
Bij aankoop van geselecteerde merken*Alfredo Gonzales

Een sokkenmerk voor alleen maar hippe mannen? Welnee! Hippe vrouwen mogen net zo graag gezien worden met de trendy en comfortabele sokken van Alfredo Gonzales. Alfredo Gonzales is het eerste sokkenmerk van de wereld wat zich niet alleen richt op de sokken zelf, maar voornamelijk op de hele lifestyle eromheen. De oprichter van dit originele merk mag dan onbekend zijn voor velen, voor sommigen is het een legende... Alfredo Gonzales.

Met de sokken van Alfredo Gonzales ga je altijd goed gemutst (of gesokt?) de deur uit. Het verhaal van de legende achter Alfredo Gonzales begint klein, eenvoudig en bescheiden. Na een simpele jeugd te hebben ervaren op het platteland van Mexico, vertrekt hij naar het altijd bruisende New York. Daar gaat de wereld voor hem open. De sombrero hoed maakte plaats voor een baseball pet en zijn ezel moest het afdoen tegen een skateboard. Met deze nieuwe outfit begon hij te werken in een sokkenfabriek. Wegens gebrek aan geld om zelf de hipste sokken te kopen, begon hij zelf de simpele sokken op te leuken. Hoe? Met de knopen die hij op de drukbevolkte straten van New York vond. Al skatend eiste hij aandacht op voor zijn sokken (want van zijn skateboard skills zelf moest hij het niet hebben). Al skatend kwam Alfredo Gonzales met zijn gecustomizede sokken aan in Malibu; het land van de eeuwige zonneschijn. Al zoekende naar nieuwe avonturen kwam Alfredo Gonzales op zijn skateboard aan op het vasteland van Europa. A legend was born!