Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Berba

Berba
Filters
Sorteer op
69 artikelen

weergave


Berba
Berba

Crossbody L

€ 139,95


Berba
Berba

Handbag

€ 109,95 € 129,95 -15%


Berba
Berba

Hobo L

€ 99,95


Berba
Berba

Laguna Shopper

€ 129,95


Berba
Berba

Laguna Handtas

€ 119,95

gratis cadeau
Bij aankoop van
geselecteerde merken*

Berba
Berba

375-998 Scotch

€ 129,00


Berba
Berba

Laguna Shopper

€ 129,95


Berba
Berba

Shoulderbag

€ 109,95


Berba
Berba

375-998 Scotch

€ 129,00


Berba
Berba

Shopper

€ 120,90 € 149,95 -19%

Berba
Berba

Hobo L

€ 99,95


Berba
Berba

Handbag

€ 89,95

gratis cadeau
Bij aankoop van
geselecteerde merken*

Berba
Berba

Bucket bag S

€ 88,90 € 109,95 -19%

Berba
Berba

Clutch

€ 64,95

Berba
Berba

Shoulderbag

€ 109,95


Berba
Berba

Laguna Handtas

€ 119,95


Berba
Berba

375-044 Scotch

€ 99,00 € 109,95 -10%

Berba
Berba

Crossbody M

€ 99,00


Berba
Berba

121-920 Chamonix

€ 44,90 € 54,95 -18%

Berba
Berba

Bucket bag M

€ 105,95 € 129,95 -18%


Berba
Berba

Bucket bag S

€ 87,90 € 109,95 -20%


Berba
Berba

Hobo L

€ 99,95

Berba
Berba

Saddle Bag

€ 129,00

gratis cadeau
Bij aankoop van
geselecteerde merken*

Berba
Berba

Crossbody M

€ 99,95

Berba
Berba

Business Bag 15.6 Inch

€ 240,90 € 299,95 -20%


Berba
Berba

Ladies wallet L

€ 44,90 € 54,95 -18%


Berba

In 1974 werden in de buurt van het Zuid-Limburgse Maastricht de eerste Berba portemonnees gecreëerd. Doordat ze alleen uitzonderlijk soepele, “aaibare” leersoorten combineerden met eigenzinnig design werd Berba snel een begrip in Nederland en daarbuiten. Inmiddels vormt Berry, de zoon van de oprichter, de tweede generatie binnen het familiebedrijf en speelt zijn broer Tim een belangrijke rol in de visuele communicatie van het bedrijf.

Bij Berba houden ze vast aan hun tradities. Eén daarvan is het combineren van kleuren en materialen, waardoor het product de herkenbare “Berba-look” krijgt. Een tweede kenmerk vormen de zogenaamde “paspels”. De randen op nagenoeg ieder product werken ze af met deze speciale biesjes die de randen beschermen tegen doorslijten. Ze vinden de binnenkant net zo belangrijk als de buitenkant en dus voeren ze bij de tassen veel onderdelen aan de binnenkant uit in hetzelfde leder als de buitenkant. De accessoires zijn zelfs volledig met leder gevoerd!

Het zachte materiaal, de biesjes en het royale gebruik van leder aan de binnenkanten geeft een luxueus gevoel, waardoor je al snel gehecht raakt aan je tas of portemonnee. Bovendien resulteert onze maakwijze in een uitzonderlijk lange levensduur. Berba is mede hierdoor een bijzonder duurzaam merk.

Naast duurzaamheid is functionaliteit een speerpunt. Berba ontwerpt hun tassen en accessoires zonder de gebruiker uit het oog te verliezen. Omdat je in je tas belangrijke spullen vervoert, is het belangrijk dat je alles veilig kunt opbergen. Dat is precies waarom ze altijd zo veel ritsvakken integreren, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant.

Ze houden van sobere en heldere vormgeving. Een Berba tas of portemonnee is nooit schreeuwerig, maar vooral ingetogen, tijdloos. Een goed product heeft geen groot logo nodig, daarom gebruikt Berba geen opvallende merktekens. Het typische logo plaatsen ze klein, subtiel, maar toch heel herkenbaar.

“We blijven trouw aan onze filosofie en met onze constante focus op kwaliteit streven we ernaar om mensen fan te maken van ons merk.”


Fijne collectie tassen

Kies voor grote shopper tassen die ideaal zijn voor als je gaat winkelen of een dagje uit bent. Of wordt het toch meer een sportieve handtas die je met de hengsels ook aan je schouder kan dragen. Dankzij het elegante design en de effen kleuren zijn de tassen zowel zakelijk als casual te gebruiken. Zo zijn de Berba tassen nog veelzijdiger.

Berba ontwerpt prachtige, elegante tassen en kleine tasjes gemaakt van leer met een zeer hoge kwaliteit. Het prachtige leer en het tijdloze karakter van de tassen en portemonnees zorgen ervoor dat Berba al sinds 1974 niet meer weg te denken is uit de tassen en portemonnee wereld. Sinds de eerste tassen die werden verkocht is Berba zeer populair. Wist je dat Berba een Nederlands lederwarenmerk is? En dat de tassen al door drie generaties van de familie Kuckelkorn worden gemaakt? Het productieproces is wellicht moderner geworden, maar de hoge kwaliteit is altijd gebleven. Het Dutch Design zit vol karakter, zonder tierelantijnen en onnodig opsmuk. Dat maakt de tassen juist zo elegant en stijlvol. Zo stijlvol, dat je ze gewoon iedere dag gebruikt.


Berba tassen met een kenmerkend design

Berba heeft een zeer kenmerkend design dat al sinds 1974 wordt gehandhaafd. Uiteraard in een moderner jasje, maar daarin liep Berba in de jaren zeventig van de vorige eeuw al ver in vooruit. Kenmerkend aan alle tassen en portemonnees van Berba zijn de zogeheten ‘paspels’. Dit zijn speciale biesjes die om alle naden van de damestassen en dames portemonnees worden aangebracht. De biesjes voorkomen dat de naden doorslijten, waardoor de tassen nog langer mee gaan en jij er dus nog langer plezier van hebt. Tevens geven de biesjes de Berba tassen en portemonnees een bijzonder en kenmerkend uiterlijk.


Elegant & kleurrijk

Naast een elegant Dutch Design zonder al te veel opsmuk – want eenvoud is juist de kracht van Berba – maken de ontwerpers gebruik van verschillende kleuren voor het leer. Je kan kiezen uit prachtige basics, zoals zwart en bruin. Maar het aaibare, zachte leer kan ook blauw, oranje, rood en zelfs taupe of mosgroen zijn. Per seizoen worden de kleuren aangepast en vervangen. Maar de basics blijven natuurlijk altijd in de collectie.


Bestel Berba online

Heb je jouw favoriete Berba item gevonden? Wacht dan niet langer en bestel deze eenvoudig en snel bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag zodat je jouw nieuwe favoriete Berba tas zo snel mogelijk in huis hebt.