Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

BICKLEY AND MITCHELL

BICKLEY AND MITCHELL
Filters
Sorteer op
33 artikelen

weergave

  • 1
  • /
  • 1

BICKLEY AND MITCHELL

Het van Amsterdam origine merk is opgericht in 2011 door een kleine groep creatievelingen met een sterke visie in fashion en lifestyle. Bickley + Mitchell is gespecialiseerd in warme knitwear waarmee je met gemak de koude winters doorkomt. Zowel mannen als vrouwen worden op hun wenken bediend met de warme comfortabele accessoires, zoals mutsen, sjaals en handschoenen van Bickley + Mitchell. In plaats van op verschillen te letten, ligt de focus bij Bickley + Mitchell juist op overeenkomsten; een sterke filosofie die het bedrijf steeds verder heeft gebracht in de wereld van comfortabele fashion. Door nooit te conformeren aan de grote massale trends maar juist tegen de stroom in te gaan, verrast de collectie van Bickley + Mitchell elke keer weer.


Accessoires

De mutsen, sjaals en handschoenen van Bickley + Mitchell hebben de perfecte balans tussen fashion en functionaliteit. De meest trendy exemplaren zul je niet terug vinden in de collectie; de producten zijn juist tijdloze klassiekers die nog jarenlang met je meegaan! Creaties van Bickley + Mitchell zijn geïnspireerd op traditie, kwaliteit en ervaringen. Dacht je dat breiwerk saai was? Door het assortiment van Bickley + Mitchell zul je daar zeker anders over gaan denken. Breiwerk heeft allang niet meer het stoffige imago dat het ooit had.

De mutsen van het merk kenmerken zich door de grof gebreiden look die een stoere uitstraling heeft. De mutsen worden ook wel beanies genoemd en geven een hip gevoel. De beanies zijn er in verschillende soorten modellen en kleuren. De beanies zijn allemaal voorzien van een vierkant, leren logo op de zijkant van de muts. Hieraan is het merk van de muts te herkennen. Naast mutsen heeft Bickley + Mitchell ook headbands. Deze zijn ideaal voor als je niet wilt dat heel je haar door de war gaat. De headbands zorgen ervoor dat jouw oren lekker warm blijven. 

De sjaals van Bickley + Mitchell zijn voornamelijk te verkrijgen in effen kleuren die kunt matchen met iedere winterjas. Op deze manier blijven de sjaals tijdloos en kunnen deze jaren mee. Naast normale sjaals heeft Bickley + Mitchell ook infinity sjaals. Deze warme col sjaal zorgt ervoor dat je sjaal altijd goed blijft zitten en de kou ver weg houdt. De sjaals zijn te herkennen aan het vierkanten leren logo. 

De handschoenen en wanten beschikken beide over een lekkere warme stof die ervoor zorgt dat jouw handen lekker warm blijven. De handschoenen en wanten zijn in effen kleuren te koop en gaan jarenlang mee. De handschoenen zijn te herkennen aan het vierkanten leren logo. 

Door dezelfde stijl te hanteren zorgt Bickley + Mitchell ervoor dat je alle accessoires mooi met elkaar kunt combineren. Op deze manier match je helemaal met je sjaal, muts en handschoenen. 


Bickley + Mitchell online

In het assortiment van The Little Green Bag vind je een uitgebreide collectie van Bickley + Mitchell sjaals, mutsen en handschoenen. Heb je een mooie sjaal of muts gevonden? Bestel deze dan eenvoudig online in onze webshop. Wij gaan direct met jouw order aan de slag, zodat jij zo snel mogelijk je bestelling ontvangt. Want bestel je jouw bestelling voor 23:00 uur? Dan verzenden wij dezelfde dag nog jouw aankoop. Twijfel je of wil je het product eerst in het echt zien voordat je het koopt? Neem eens een kijkje in een van onze winkels! Daar staan wij klaar om je verder te helpen. 

Bickley + Mitchell: we invite to share our passion.