Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Björn Borg

Filters
Sorteer op
1 artikelen

weergave

  • 1
  • /
  • 1

Björn Borg

Björn Borg is opgezet door de wereldbefaamde toptennisser die meerdere trofeeën in handen wist te krijgen van de grootste tennistoernooien, zoals Roland Garros en Wimbledon. Behalve op de tennisbaan bewijst Björn Borg ook zijn zakelijke instinct door een modieus merk op te zetten. In de collecties van Björn Borg staan kwaliteit en comfort centraal, waarbij altijd een speelse knipoog wordt gegeven naar de sport. Inmiddels concentreert het merk zich niet alleen meer op ondergoed, maar ook andere mode-accessoires en kleding voor sportievelingen. De zomercollectie van Björn Borg staat in het teken stressvrij en relaxed leven. Het is tijd om samen te smelten met de natuur en je inner peace te vinden. In termen van ondergoed betekent dit dat zachte materialen, moderne kleurpaletten en mooie pastelkleuren die worden gecombineerd tot ware snoepjes voor het oog.

Bij The Little Green Bag vind je een uitgebreid assortiment van Björn Borg voor de vrouw die durft op te vallen, zowel op de sportbaan als daarbuiten.


Bestel Björn Borg online

Heb je iets leuks gevonden van Björn Borg? Bestel jouw favoriete exemplaar dan online in onze webshop. We gaan direct met je bestelling aan de slag en zorgen ervoor dat het zo snel mogelijk bij jou wordt geleverd.