Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Camps en Camps

Camps en Camps
Filters
Sorteer op
93 artikelen

weergave


gratis cadeau
Bij aankoop van
geselecteerde merken*


gratis cadeau
Bij aankoop van
geselecteerde merken*


gratis cadeau
Bij aankoop van
geselecteerde merken*Camps en Camps

Camps & Camps is een Nederlands designer sieradenmerk. Elk seizoen wordt een collectie ontworpen die perfect aansluit bij het modebeeld van het seizoen. De collectie toont een breed beeld, van couture design tot tijdloze ontwerpen en altijd met de karakteristieke Camps & Camps kenmerken: originele ontwerpen, bijzondere materialen en handgemaakte Nederlandse productie. De Camps & Camps collecties worden verkocht in diverse Europese landen. Dus je hebt een echt internationaal merk in handen!


Het begin van Camps & Camps

Camps & Camps is in 1997 opgericht door de zusjes Ine en Monique Camps. Ze hebben het vak geleerd van hun ouders die in de sixties een atelier en groothandel in bijoux hebben opgezet. Gegrepen door de rijke geschiedenis en de uitzonderlijk hoge kwaliteit van Europese sieraden, hebben Ine en Monique een nieuwe weg gekozen. De originaliteit en de verfijning van met name de Franse bijoux werd het uitgangspunt van Camps & Camps. Inmiddeles is Camps & Camps uitgegroeid tot een gewaardeerd merk, vernieuwend, eigentijds en trouw aan het erfgoed van de Europese Bijoux.


Het geloof van het merk

Camps & Camps gelooft in de waarde van een mooi en verfijnd product, dat met aandacht gemaakt is. Vakmanschap heeft dan ook een hoge prioriteit voor Camps & Camps. Europese sieraden bezitten van oudsher een bijzondere kwaliteit en elegantie. Vanuit de wens om de geschiedenis en de kennis van het Europese sieraad in leven te houden, besteedt Camps & Camps aandacht aan elk detail. Voor elk ontwerp wordt met precisie gezocht naar de juiste kleuren, de meest krachtige vorm en de perfecte afwerking.


The making of

Sieraden van Camps & Camps worden ontworpen door Monique Camps. Nauwe samenwerking met vakmensen uit Italië, Spanje, Duitsland en Frankrijk zorgt ervoor dat elk onderdeeltje van kristal, tot kraal of sluiting met precisie wordt gemaakt. Al deze losse componenten worden vervolgens in het atelier in Nederland handmatig verwerkt tot sieraden.


Het gevoel van de sieraden

De sieraden van Camps & Camps zijn sophisticated, origineel en stijlvol. Ze geven een gevoel van schoonheid en individualiteit. Liefhebsters van Camps & Camps zijn vrouwen van hun tijd, ze hebben klasse en karakter en durven hun persoonlijkheid uit te drukken met de sieraden die ze dragen.

The Little Green Bag biedt verschillende soorten sieraden aan van Camps & Camps. Zo zijn er een hoop armbanden, kettingen, oorbellen en ringen waaruit je kunt kiezen. De armbanden hebben allen een design die je basic outfit helemaal af maken! Het gebruik van verschillende kleuren en materialen zorgt ervoor dat je outfit nooit saai is. Dit geldt ook voor de kettingen, oorbellen en ringen. Mix en match jouw prachtige accessoires van Camps & Camps en ga super fashionable de deur uit!


Bestel Camps & Camps sieraden online

Heb je een mooi sieraad van Camps & Camps op het oog? Bestel deze snel gemakkelijk en snel online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je jouw sieraad zo snel mogelijk in huis hebt. Zo hoef jij niet langer te wachten om te pronken met jouw Camps & Camps sieraad!