Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Castelijn & Beerens

Castelijn & Beerens
Filters
Sorteer op
296 artikelen

weergave


gratis cadeau
Bij aankoop van
geselecteerde merken*

Castelijn & Beerens
Castelijn & Beerens

Croco Herenriem

€ 58,95 € 69,00 -15%


Castelijn & Beerens
Castelijn & Beerens

Nova crossbody tas

€ 109,00 € 145,00 -25%

Castelijn & Beerens
Castelijn & Beerens

Nova crossbody tas

€ 109,00 € 145,00 -25%

Castelijn & Beerens
Castelijn & Beerens

Nova crossbody tas

€ 109,00 € 145,00 -25%Castelijn & Beerens
Castelijn & Beerens

Gesso Clutch

€ 76,97 € 109,95 -30%


Castelijn & Beerens
Castelijn & Beerens

Gesso handtas medium

€ 118,97 € 169,95 -30%

Castelijn & Beerens
Castelijn & Beerens

Gesso rugzak

€ 118,97 € 169,95 -30%


gratis cadeau
Bij aankoop van
geselecteerde merken*


gratis cadeau
Bij aankoop van
geselecteerde merken*Castelijn & Beerens

Castelijn en Beerens is een sterke naam in de lederwereld. Kwaliteit, vakmanschap en innovatie worden gecombineerd in de tassen en accessoires van Castelijn en Beerens. In het proces van het creëren van de tassen, portemonnees en andere leren accessoires wordt hier dan ook hoogste prioriteit aan gegeven.

Castelijn en Beerens laptoptassen

De laptoptassen van Castelijn en Beerens staan bekend om de hoge kwaliteit, luxe uitstraling en stevigheid. Wanneer je je laptop met je meeneemt, wil je toch dat deze goed opgeborgen en beschermd is. Daarom heb je een laptoptas nodig die wel tegen een stootje kan, maar er toch mooi uit blijft zien. In dat geval biedt Castelijn en Beerens uitkomst, met een zeer uitgebreide collectie aan laptoptassen. De laptoptassen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, gericht op de verschillende inch-maten van een laptop. Ook zijn er diverse rugzakken te vinden die ideaal zijn voor naar school of werk. Er is genoeg ruimte voor al jouw essentials en dus hoef jij nooit meer iets te vergeten!


Castelijn en Beerens portemonnees

De portemonnees van Castelijn en Beerens zijn populair bij vele generaties van mensen die houden van kwaliteitsproducten, mooie lederen artikelen en een luxe uitstraling. Castelijn en Beerens biedt dit namelijk allemaal in haar grote collectie aan portemonnees. Er zijn verschillende modellen beschikbaar, zoals een creditcardholder, ziparound wallet, en zelfs portemonnees die nog ruimte bieden voor je telefoon. 

Over Castelijn en Beerens

Castelijn en Beerens bestaat al meer dan 65 jaar en is begonnen als bescheiden maar uiterst bekwaam familiebedrijf. In 1945 besloten twee ambachtslieden, Walter Castelijn en Marinus Beerens, het merk Castelijn en Beerens op te richten. In het begin focuste men zich voornamelijk op handtassen, documentmappen, riemen en stevige schooltassen. De grote doorbraak kwam op het moment dat ze de Porto Quick uitvonden. Deze portemonnee met magnetisch vakje was de aanleiding om zich meer te richten op portemonnees, portefeuilles, etuis en agenda's. Castelijn en Beerens groeide uit tot marktleider op klein lederwarengebied. Door de continue focus op de beste leersoorten, hoge kwaliteit, echt vakmanschap en oog voor detail groeide het familiebedrijf uit tot een internationale bekende naam.

Met het indrukwekkende resumé van Castelijn en Beerens is door de jaren heen de kennis van leersoorten, modelleren en productkwaliteit verheven tot een ware kunst. Generatie op generatie is deze kennis binnen de familie gebleven, waardoor de lederen producten die gecreëerd worden altijd van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn. Inmiddels staan de tweede en derde generatie van de familie Beerens aan het roer van dit gerenommeerde familiebedrijf. Collecties die elkaar opvolgen hebben een gemeenschappelijke factor: exclusiviteit en kwaliteit. Waar het allemaal begon met tassen en kleine lederwaren is het assortiment inmiddels uitgebreid met stijlvolle damestassen, exclusieve businesstassen, kwalitatief hoogwaardige trolleys, documentmappen en portefeuilles.

De beste leersoorten

In alle collecties van Castelijn en Beerens worden leersoorten gebruikt van de beste kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat de tassen, portemonnees en kleine lederwaren een exclusieve en unieke uitstraling krijgen. De leersoorten die worden gebruikt, komen voornamelijk uit Italiaanse handen waarbij de leersoorten grondig geselecteerd worden voordat ze in productie worden genomen. Met een Castelijn en Beerens tas danwel portemonnee kun je ervan verzekerd zijn dat je de beste leersoort in huis hebt.

Privacy protected

Een speciale collectie van Castelijn en Beerens is de Privacy Protected lijn. Het lederwarenmerk speelt hier handig in op de technologische ontwikkelingen van de huidige tijd. In veel producten wordt tegenwoordig een RFID-chip gebruikt, zoals in bankpassen, creditcards, paspoorten en OV-chipkaarten. Deze chip zorgt ervoor dat gegevens via radiogolven uitgewisseld kunnen worden tussen apparaten. In sommige gevallen kan dit uiterst handig zijn, maar het brengt ook risico's met zich mee. Door deze chip kunnen gegevens op afstand uitgelezen worden, waardoor privacygevoelige informatie openbaar kan worden. De oplossing wordt geboden door de Privacy Protected collectie van Castelijn en Beerens. Zij waren de eerste in Nederland die hierop inspeelden waarbij de lederwaren voorzien zijn van een speciale high-tech folie. Dit type folie zorgt ervoor dat persoonlijke gegevens volledig geblokkeerd worden doordat deze folie de radiogolven verstoren. De folie is volledig onzichtbaar verwerkt in de lederwaren tussen het leer en de voering.

Bestel Castelijn en Beerens online

De tassen, laptoptassen, portemonnees en andere kleine lederen accessoires zijn natuurlijk verkrijgbaar bij The Little Green Bag. Bestel ze eenvoudig online in onze webshop en profiteer van een snelle levering en vele andere voordelen!