Chipolo

Filters

10 producten

10 producten

Chipolo is een merk waar ze slimme producten maken die mooi ontworpen en intuïtief zijn, om het leven te vereenvoudigen. Hun ultieme doel is om elk voorwerp in staat stellen om gemakkelijk te worden gevonden. Het begon allemaal met een groep goede vrienden die worstelden met een veelvoorkomende frustratie: de eeuwige zoektocht naar zoekgeraakte sleutels. Hun oplossing werd Chipolo, een slanke en eenvoudige sleutelvinder.

Functies Chipolo

Chipolo's assortiment aan itemvinders is zorgvuldig ontworpen om snel je zoekgeraakte spullen terug te vinden. Geen hectische zoektochten meer naar je sleutels en portemonnee; met Chipolo stap je elke keer op tijd de deur uit. Met slechts een tik op de Chipolo-app, zul je je sleutels vinden, of gebruik gewoon de dubbelklikfunctie op je Chipolo om je telefoon te laten rinkelen. Volg moeiteloos de laatst bekende locatie van je sleutels via de app, zodat je altijd op de hoogte bent.

Gedeelde sleutels

Deel je je autosleutels met iemand? Ook dat werkt eenvoudig met de Chipolo. Verbind je Chipolo met de accounts van je partner, waardoor naadloos volgen voor beide partijen mogelijk is. Door gebruik te maken van de community van Chipolo kan iedereen een handje helpen bij het zoeken naar je zoekgeraakte item, met realtime meldingen zodra het is gevonden. Ook kun je gebruik maken van de handige spraakopdrachtintegratie via Siri, Alexa of Google Assistant.

Belsignaal

Personaliseer je Chipolo-ervaring door te kiezen uit zes aangepaste belopties via de app. En mocht je je telefoon kwijtraken zonder een Chipolo in zicht, dan kun je gewoon inloggen op de website van Chipolo om het belsignaal van je telefoon op afstand te activeren. Met Chipolo kun je afscheid nemen van de frustratie van verloren voorwerpen. Je items zijn met de Chipolo altijd binnen handbereik.

Koop Chipolo online bij The Little Green Bag

Heb jij jouw favoriete item van Chipolo gevonden? Wacht dan zeker niet langer en bestel deze gemakkelijk en snel online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je jouw item zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies