Chipolo ONE

Filters

6 producten

6 producten

Vind je spullen met de Chipolo One

Ben je het zat om steeds je sleutels, portemonnee of tas kwijt te raken? Met de Chipolo One is dat verleden tijd! Deze handige tracker helpt je om al je belangrijke spullen gemakkelijk terug te vinden.

De Chipolo One is een compact apparaatje dat je aan je sleutelbos, portemonnee, tas of andere waardevolle items kunt bevestigen. Via de bijbehorende app op je smartphone kun je vervolgens de locatie van je spullen opvragen. Zodra je iets kwijt bent, kun je een geluidssignaal laten afgaan op de Chipolo One, waardoor je het snel kunt terugvinden.

Maar dat is nog niet alles! De Chipolo One heeft ook een handige functie waarmee je je telefoon kunt vinden. Door simpelweg twee keer op de Chipolo-knop te drukken, zal je telefoon een geluidssignaal afspelen, zelfs als deze op stil staat. Zo hoef je nooit meer te zoeken naar je telefoon in huis.

De Chipolo One is verkrijgbaar in verschillende kleuren en heeft een stijlvol design dat perfect past bij jouw stijl. Of je nu kiest voor een opvallende kleur of een neutrale tint, de Chipolo One ziet er altijd goed uit.

Bestel nu jouw Chipolo One bij The Little Green Bag en maak je leven een stuk gemakkelijker. Verlies nooit meer je spullen en vind ze in een handomdraai met de Chipolo One!

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies