Chipolo CARD

Filters

3 producten

3 producten

Vind je spullen snel en eenvoudig met de Chipolo Card

Ben jij ook regelmatig je sleutels, portemonnee of telefoon kwijt? Met de Chipolo Card is dat verleden tijd! Deze slimme tracker past perfect in je portemonnee of bevestig je aan je belangrijkste spullen. Dankzij de handige app op je telefoon kun je altijd zien waar je spullen zijn.

De Chipolo Card maakt gebruik van Bluetooth-technologie om verbinding te maken met je telefoon. Zodra je iets kwijt bent, kun je de app openen en een geluidssignaal laten afspelen op de Chipolo Card. Zo vind je je spullen snel terug, zelfs als ze verstopt zijn onder een stapel kleding of in een andere kamer.

Maar wat als je je telefoon kwijt bent? Geen probleem! Druk gewoon twee keer op de Chipolo Card en je telefoon zal afgaan, zelfs als deze op stil staat. Zo vind je altijd je belangrijkste bezittingen terug.

Bestel nu en raak nooit meer iets kwijt!

Wil jij ook nooit meer iets kwijtraken? Bestel dan nu de Chipolo Card bij The Little Green Bag. Met deze slimme tracker vind je al je belangrijke spullen in een handomdraai terug. Wacht niet langer en voorkom de frustratie van het zoeken naar je sleutels, portemonnee of telefoon. Bestel vandaag nog en geniet van de gemoedsrust die de Chipolo Card biedt!

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies