Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Cowboysbag Backpack Doral

Cowboysbag Backpack Doral

Cowboysbag Backpack Doral

De backpack doral is een stoere rugzak uit de Hooked collectie. De rugzak is uitgevoerd in hoogwaardig leer en in effen kleuren. De rugzak staat erom bekend dat hij bovenop een kleine omslag heeft. Dit vormt ook gelijk de sluiting met de tas, samen met de haaksluiting. De schouderbanden kunnen gemakkelijk aangepast worden naar elke gewenste lengte middels de schuifgespen. Ook beschikt de tas over een onopvallend ritsvak aan de achterkant. Hier kun je makkelijk je belangrijkste spullen in kwijt.

De backpack doral is verkrijgbaar in twee verschillende modellen:

- Backpack Little Doral

- Backpack Doral 15 inch.

De Backpack Little Doral heeft een compacter formaat en is dus hierbij het kleine broertje van de grote backpack doral. De rugzak bestaat uit twee open vakken en een ritsvak. Hier kun je met gemak een 13 inch laptop in kwijt. The Backpack Little Doral is dus een stijlvolle en unisex rugzak!

De Backpack Doral 15 inch is een stoer model waarbij er genoeg ruimte is voor al jouw werkspullen. De gespsluiting zorgt ervoor dat alle spullen veilig opgeborgen zitten in je rugzak. De binnenkant van de tas is voorzien van drie open binnenvakken en een vak met ritssluiting.