Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Cowboysbag The Bag

Cowboysbag The Bag

Cowboysbag The Bag

The Bag is een echte klassieker van Cowboysbag. Door het grote succes van The Bag zijn de twee kleinere zusjes ontworpen:

- The Bag Small
- The Little Bag

Het verschil tussen deze drie modellen zit voornamelijk in de grootte van de tas. Het grootste verschil is te zien tussen The Bag en The Little Bag. The Bag is een echte grote tas waar je gemakkelijk een laptop in kan meenemen. In The Little Bag past geen laptop, maar is weer perfect als dagelijkse kleinere tas. Zoek je nou een echte tussenmaat? Dan is The Bag small de beste optie. Zo kan je voor elke gelegenheid een perfecte “Bag” vinden.

The bag is hét besteller model van Cowboysbag. Deze handige leren tas is ruim en daarom perfect als je veel spullen moet meenemen. De tas heeft een handig extra lang hengsel. Een stoere handtas maar ook een ideale werk- en schooltas. De tas is maar liefst in 11 mooie kleuren verkrijgbaar.

The Bag Small is een handige multifunctionele tas die lekker compact is. Maar de tas is zeker groot genoeg voor een laptop en enkele A4-papieren. De tas is maar liefst in 9 kleuren verkrijgbaar. 

The Little Bag is de ideale tas voor dagelijks gebruik. De tas is ruim genoeg voor al jouw dagelijkse benodigdheden. Dit is dan ook de perfecte tas voor een dagje shoppen.