Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Happy Socks

Happy Socks is ontstaan door twee vrienden die de wereld mooier wilden maken. Door het ontwerpen van gekleurde sokken met vrolijke printjes verspreiden de vrienden vrolijkheid over de hele wereld. Leuk om te geven, leuk om krijgen én leuk om te dragen!
Happy Socks
Filters
Sorteer op
128 artikelen

weergave


gratis cadeau
bij besteding van € 100,- niet geldig op sale


gratis cadeau
bij besteding van € 100,- niet geldig op sale


gratis cadeau
bij besteding van € 100,- niet geldig op saleHappy Socks

Happy Socks is ontstaan in 2008 uit een briljant idee, door twee vrienden die de wereld graag iets mooier wilden maken. Ze wilden meer vrolijkheid, en besloten dit te verspreiden door gekleurde sokken met leuke printjes op de markt te brengen. Dit werd zo'n succes dat vandaag de dag Happy Socks een begrip is over de hele wereld.

Happy Socks voor vrouwen


Damessokken van Happy Socks zijn vrolijk van kleur en zijn voorzien van een leuke print. Met deze leuke eye-catcher geef je net iets extra's aan je outfit. De sokken zijn verkrijgbaar in diverse soorten, waardoor ze goed passen bij jouw stijl en geschikt zijn voor verschillende gelegenheden. Ook wanneer je een iets minder uitgesproken stijl hebt, dan vind je vast iets leuks in de collectie.
Happy Socks hecht veel waarde aan kwaliteit en daarom wordt er gebruik gemaakt van echt vakmanschap. De sokken zijn gemaakt van gekamd katoen. Dit zorgt voor een optimaal draagcomfort. Zo zorgen jouw Happy Socks voor echte happy feet!

Bestel Happy Socks online


Ben jij ook helemaal weg van deze leuke sokken? Koop de Happy Socks dan in onze webshop. Koop jij je sokken liever in de winkel of wil je ze nog even bekijken voor je ze koopt? Kom dan naar één van onze winkels.