BOSS

Watch One Men Zwart

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge kast diameter 44 mm
Horloge kast dikte 11 mm
Horloge kleur kast Zwart
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Staal
Merk Boss
Merk kleurnaam Zwart
Merk product code HB1514001
Serie Watch
Vorm Rond

Met de Watch One Men van Boss haal je een stijlvol horloge in huis dat perfect past bij de moderne man. Dit analoge horloge behoort tot de categorie "Analoge horloges" en is speciaal ontworpen voor heren. De horlogekast heeft een diameter van 44 mm en een dikte van 11 mm, waardoor het een opvallend accessoire is dat zeker de aandacht trekt.

De zwarte kleur van de horlogekast geeft het horloge een stoere en tijdloze uitstraling. Het mineraalglas zorgt voor een duurzame bescherming van de wijzerplaat, terwijl het quartz uurwerk ervoor zorgt dat de tijd altijd nauwkeurig wordt weergegeven. Met een waterbestendigheid van 5 ATM hoef je je geen zorgen te maken als je per ongeluk in de regen terechtkomt of het horloge tijdens het handen wassen draagt.

De zwarte wijzerplaat van de Watch One Men vormt een mooi contrast met de stalen kast en de ronde vorm geeft het horloge een klassieke uitstraling. Het horloge is gemaakt van hoogwaardig staal, wat zorgt voor een stevige en duurzame constructie. De merknaam "Boss" staat garant voor kwaliteit en stijl, en de kleurnaam "Zwart" benadrukt de tijdloze elegantie van dit horloge.

Met de productcode "HB1514001" en de serie "Watch" is dit horloge gemakkelijk te identificeren en past het perfect bij de andere horloges uit de Boss-collectie. Of je nu een formele gelegenheid hebt of gewoon je dagelijkse stijl wilt verbeteren, de Watch One Men is een must-have accessoire dat elke outfit compleet maakt.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies