CITIZEN

BM7108-22L Bruin

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge kast diameter 41 mm
Horloge kast dikte 10 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Saffier
Horloge soort uurwerk Eco drive
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Blauw
Materiaal Staal
Merk Citizen
Merk kleurnaam Bruin
Merk product code BM7108-22L
Vorm Rond

Op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect past bij de moderne man? Dan is de BM7108-22L van Citizen een absolute must-have. Dit analoge horloge behoort tot de categorie Analoge horloges en heeft een tijdloos ontwerp dat elke outfit naar een hoger niveau tilt.

Met een kastdiameter van 41 mm en een dikte van slechts 10 mm is dit horloge niet alleen elegant, maar ook comfortabel om te dragen. De zilverkleurige kast en de blauwe wijzerplaat zorgen voor een verfijnde uitstraling die moeiteloos past bij elke gelegenheid.

Wat dit horloge echt bijzonder maakt, is het gebruik van saffierglas. Dit duurzame materiaal biedt niet alleen een kristalhelder zicht op de wijzerplaat, maar is ook bestand tegen krassen en stoten. Zo blijft je horloge er altijd als nieuw uitzien.

De BM7108-22L is uitgerust met een eco-drive uurwerk, wat betekent dat het horloge wordt aangedreven door lichtenergie. Dit maakt batterijvervanging overbodig en zorgt ervoor dat je horloge altijd klaar is om te dragen. Bovendien is dit horloge waterbestendig tot 5 ATM, waardoor het geschikt is voor dagelijks gebruik en lichte wateractiviteiten.

Gemaakt van hoogwaardig staal en met het merklogo van Citizen subtiel op de wijzerplaat, straalt dit horloge kwaliteit en vakmanschap uit. De bruine kleurnaam van het merk voegt een vleugje warmte toe aan het geheel, waardoor dit horloge een tijdloze en veelzijdige keuze is.

Met zijn ronde vorm en perfecte afmetingen is de BM7108-22L een horloge dat niet mag ontbreken in de collectie van elke moderne man. Bestel nu en voeg een vleugje stijl toe aan je pols!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies