Guess

Watch Poseidon GW0268G1 White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge kast diameter 46 mm
Horloge kast dikte 11 mm
Horloge kleur kast Wit
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zilverkleurig
Materiaal Siliconen
Merk Guess
Merk kleurnaam White
Merk product code GW0268G1
Serie Poseidon
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect past bij de moderne man? Dan is de Watch Poseidon GW0268G1 van Guess echt iets voor jou. Dit analoge horloge behoort tot de categorie "Analoge horloges" en heeft een aantal indrukwekkende kenmerken die je zeker zullen bevallen.

Met een kastdiameter van 46 mm en een dikte van 11 mm is dit horloge een opvallende verschijning om je pols. De witte kleur van de horlogekast geeft het een frisse en eigentijdse uitstraling. Het mineraalglas zorgt niet alleen voor een helder zicht op de wijzerplaat, maar biedt ook duurzaamheid en bescherming tegen krassen.

Dit horloge werkt op een quartz uurwerk, wat betekent dat het uiterst nauwkeurig de tijd weergeeft. Met een waterbestendigheid van 5 ATM hoef je je geen zorgen te maken als je per ongeluk in de regen terechtkomt of het horloge tijdens het handen wassen draagt.

De zilverkleurige wijzerplaat van dit horloge contrasteert prachtig met de witte kast en geeft het een elegante uitstraling. Het horlogebandje is gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal, wat zorgt voor comfort en duurzaamheid. Het merk Guess staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en dit horloge is daar geen uitzondering op. Met de productcode GW0268G1 en de serie "Poseidon" is dit horloge een echte eyecatcher.

De ronde vorm van dit horloge geeft het een tijdloze en klassieke uitstraling. Of je nu een formele gelegenheid hebt of gewoon je dagelijkse outfit wilt opfleuren, dit horloge zal zeker de aandacht trekken en je stijl naar een hoger niveau tillen.

Wacht niet langer en voeg de Watch Poseidon GW0268G1 van Guess toe aan je collectie. Met zijn unieke design en hoogwaardige materialen is dit horloge een must-have voor elke modebewuste man.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies