Noppies

Boys Tee Meggett Long Sleeve Apple Cinnamon

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Duurzaamheid Organisch
Materiaal Katoen
Merk Noppies
Merk kleurnaam Apple Cinnamon
Merk product code 3420011
Mouwlengte Lange mouw
Patroon Effen

De Boys Tee Meggett Long Sleeve is een must-have item voor baby's die er stijlvol uit willen zien. Met zijn lange mouwen is deze longsleeve perfect voor koelere dagen. Gemaakt van organisch katoen, is dit shirt niet alleen comfortabel, maar ook duurzaam. Het merk Noppies staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en dit shirt is daar geen uitzondering op. De kleur Apple Cinnamon geeft een warme en trendy uitstraling aan dit kledingstuk. Met de effen patroon is dit shirt veelzijdig en gemakkelijk te combineren met andere kledingstukken.

De Boys Tee Meggett Long Sleeve is speciaal ontworpen voor baby's. Het zachte en ademende katoen zorgt ervoor dat je kleintje comfortabel blijft, terwijl de lange mouwen bescherming bieden tegen de kou. Dit shirt is gemaakt van organisch katoen, wat betekent dat het op een milieuvriendelijke manier is geproduceerd. Het merk Noppies staat bekend om zijn aandacht voor duurzaamheid en dit shirt is daar een mooi voorbeeld van.

Met de Boys Tee Meggett Long Sleeve van Noppies geef je je baby een trendy en comfortabele look. Het shirt heeft een lange mouw, perfect voor de koudere dagen. Gemaakt van organisch katoen, voelt dit shirt zacht aan op de huid van je kleintje. De kleur Apple Cinnamon geeft een warme en gezellige uitstraling aan dit kledingstuk. Met zijn effen patroon is dit shirt gemakkelijk te combineren met andere kledingstukken, waardoor het een veelzijdige keuze is voor elke gelegenheid.

De Boys Tee Meggett Long Sleeve is een must-have voor elke baby. Gemaakt van organisch katoen, is dit shirt niet alleen zacht en comfortabel, maar ook goed voor het milieu. Het merk Noppies staat bekend om zijn hoogwaardige producten en dit shirt is daar geen uitzondering op. Met zijn lange mouwen is dit shirt perfect voor koelere dagen. De kleur Apple Cinnamon voegt een vleugje warmte toe aan de outfit van je kleintje. Met zijn effen patroon is dit shirt gemakkelijk te combineren met andere kledingstukken, waardoor het een veelzijdige keuze is voor elke gelegenheid.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies