Dr. Denim

Skye Shorts Empress Light Blue Ripped

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Katoen
Merk Dr. Denim
Merk kleurnaam Empress Light Blue Ripped
Merk product code 2010107

Op zoek naar een comfortabele en stijlvolle toevoeging aan je zomergarderobe? Maak kennis met de Skye Shorts van Dr. Denim, de perfecte keuze voor dames die op zoek zijn naar een trendy en casual look. Gemaakt van hoogwaardig katoen, bieden deze shorts het ultieme comfort, terwijl ze toch een modieuze uitstraling behouden.

De Skye Shorts zijn ontworpen met oog voor detail en hebben een unieke kleur genaamd "Empress Light Blue Ripped". Deze lichte blauwe kleur voegt een speels element toe aan je outfit en is perfect voor de zomerse dagen. De shorts zijn voorzien van subtiele scheuren, waardoor ze een trendy en edgy uitstraling krijgen.

Met het merk Dr. Denim weet je dat je kwaliteit in handen hebt. Dit gerenommeerde merk staat bekend om zijn duurzame en trendy kledingstukken. De Skye Shorts zijn geen uitzondering. Ze zijn zorgvuldig vervaardigd met aandacht voor detail, zodat je lang van deze shorts kunt genieten.

De Skye Shorts hebben een productcode van 2010107, waardoor je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt. Of je nu op zoek bent naar een specifieke kleur of een bepaald model, met deze productcode vind je snel de juiste shorts.

Voeg een vleugje stijl toe aan je zomergarderobe met de Skye Shorts van Dr. Denim. Comfortabel, trendy en van hoge kwaliteit - deze shorts hebben het allemaal. Bestel ze vandaag nog en geniet van een modieuze look waar je de hele zomer van kunt genieten!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies