Bonnie Doon

Rib Knee High Organic Sudan Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Materiaal Organisch katoen
Merk Bonnie Doon
Merk kleurnaam Sudan Brown
Merk product code BP214502

De Rib Knee High Organic kousen zijn perfect voor de allerkleinsten. Deze kousen zijn gemaakt van organisch katoen, wat zorgt voor een zachte en comfortabele pasvorm. Het merk Bonnie Doon staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en dat is zeker terug te zien in deze kousen. De kleur Sudan Brown geeft deze kousen een warme uitstraling en is perfect te combineren met verschillende outfits.

Deze kousen zijn speciaal ontworpen voor baby's en zijn daarom extra zacht en comfortabel. Het organisch katoen zorgt ervoor dat de kousen ademend zijn en de voetjes van uw baby niet gaan zweten. Het merk Bonnie Doon heeft veel ervaring in het ontwerpen van kousen en dat is zeker terug te zien in deze kousen. De Rib Knee High Organic kousen zijn dan ook een echte aanrader voor ouders die op zoek zijn naar kwalitatief hoogwaardige kousen voor hun baby.

De Rib Knee High Organic kousen zijn verkrijgbaar in de kleur Sudan Brown en hebben de productcode BP214502. Deze kousen zijn perfect te combineren met verschillende outfits en zijn een echte must-have voor de garderobe van uw baby. Bestel deze kousen vandaag nog en geef uw baby het comfort en de kwaliteit die hij of zij verdient!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies