Oroblu

Waves 20 Panty Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyamide
Merk Oroblu
Merk kleurnaam Black
Merk product code VOBC67130

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle damesondergoed? Dan is de Waves 20 Panty van Oroblu precies wat je nodig hebt. Deze panty is gemaakt van hoogwaardig polyamide materiaal, waardoor het zacht aanvoelt op je huid. Met de kleur zwart geeft deze panty een tijdloze en elegante uitstraling.

De Waves 20 Panty is ontworpen voor vrouwen die op zoek zijn naar een perfecte pasvorm en ultiem draagcomfort. Het merk Oroblu staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze panty is daar geen uitzondering op. Met de merkproductcode VOBC67130 ben je verzekerd van een authentiek en betrouwbaar product.

Of je nu een speciale gelegenheid hebt of gewoon je dagelijkse outfit wilt verfraaien, de Waves 20 Panty is een veelzijdige keuze. Combineer het met een jurk, rok of shorts en voel je zelfverzekerd en modieus. Met deze panty voeg je moeiteloos een vleugje glamour toe aan elke outfit.

Wacht niet langer en bestel nu de Waves 20 Panty van Oroblu in het zwart. Geniet van het comfort, de kwaliteit en de tijdloze stijl die deze panty te bieden heeft. Voel je zelfverzekerd en straal in elke situatie met deze prachtige panty.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies