Fabienne Chapot

Anna Top Magic Magenta

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Organisch
Materiaal Katoen
Merk Fabienne Chapot
Merk kleurnaam Magic Magenta
Merk product code CLT-252-TOP
Mouwlengte Korte mouw
Patroon Effen

De Anna Top van Fabienne Chapot is een must-have voor dames die op zoek zijn naar een stijlvolle en duurzame toevoeging aan hun garderobe. Gemaakt van organisch katoen, voelt deze top niet alleen heerlijk zacht aan op de huid, maar draagt ook bij aan een beter milieu. De korte mouwen en effen patroon geven de top een tijdloze uitstraling, terwijl de magische magenta kleur zorgt voor een opvallende en vrouwelijke touch.

Met de Anna Top ben je verzekerd van een hoogwaardig kledingstuk dat perfect past bij elke gelegenheid. Of je nu een casual dagje uit hebt gepland of een chique avondje uit, deze top kan moeiteloos worden gestyled. Combineer het met een jeans en sneakers voor een trendy alledaagse look, of draag het met een rok en hakken voor een elegante en verfijnde outfit.

De Anna Top is niet alleen een fashion statement, maar ook een bewuste keuze. Het organische katoen zorgt ervoor dat je niet alleen comfortabel en stijlvol gekleed gaat, maar ook bijdraagt aan een duurzamere mode-industrie. Met Fabienne Chapot als merknaam ben je verzekerd van kwaliteit en vakmanschap. De productcode CLT-252-TOP maakt het gemakkelijk om deze top te vinden en toe te voegen aan je collectie.

Voeg de Anna Top toe aan je winkelmandje en ervaar zelf de perfecte combinatie van stijl, comfort en duurzaamheid. Met deze top ben je klaar om de show te stelen en je eigen unieke stijl te laten zien.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies