Champion

Crewneck Sweatshirt NVB

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Katoen
Merk Champion
Merk kleurnaam NVB
Merk product code 216471
Mouwlengte Lange mouw
Patroon Effen

Deze Crewneck Sweatshirt voor heren is een must-have voor elke moderne man. Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt dit sweatshirt ultiem comfort en duurzaamheid. Het is ontworpen door het bekende merk Champion, dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. Met de lange mouwen en effen patroon is dit sweatshirt perfect voor elke gelegenheid.

Deze Crewneck Sweatshirt is verkrijgbaar in de kleur NVB, wat staat voor Navy Blue. Deze tijdloze kleur past bij elke outfit en voegt een vleugje stijl toe aan je look. Met de merkproductcode 216471 weet je zeker dat je een authentiek Champion-product krijgt dat voldoet aan de hoogste normen.

Of je nu gaat voor een casual dagje uit of een ontspannen avondje thuis, dit Crewneck Sweatshirt is de perfecte keuze. Combineer het met je favoriete jeans voor een moeiteloos coole look, of draag het over een shirt voor extra warmte op koudere dagen. Met dit sweatshirt ben je altijd klaar om er goed uit te zien en je comfortabel te voelen.

Wacht niet langer en voeg deze stijlvolle Crewneck Sweatshirt van Champion toe aan je garderobe. Bestel nu en geniet van het ultieme comfort en de tijdloze stijl die dit sweatshirt te bieden heeft.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies