Fjallraven

Vardag Pile Fleece W Chalk White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Fjallraven
Merk kleurnaam Chalk White
Merk product code F84789
Mouwlengte Lange mouw
Patroon Effen
Serie Vardag

De Vardag Pile Fleece W is een must-have voor dames die op zoek zijn naar comfort en stijl. Deze vest van Fjallraven is gemaakt van gerecycled polyester, waardoor het niet alleen duurzaam is, maar ook bijdraagt aan een beter milieu. Met lange mouwen en een effen patroon is dit vest perfect voor dagelijks gebruik en kan het gemakkelijk worden gecombineerd met verschillende outfits.

De Vardag Pile Fleece W behoort tot de Vesten categorie en is een uitstekende keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar een veelzijdig kledingstuk. Het merk Fjallraven staat bekend om zijn hoogwaardige producten en dit vest is geen uitzondering. Met de merkkleur Chalk White en de merkproductcode F84789 straalt dit vest een tijdloze elegantie uit.

Wat dit vest nog specialer maakt, is dat het onderdeel is van de Vardag serie. Deze serie staat bekend om zijn functionele en stijlvolle ontwerpen, en de Vardag Pile Fleece W is daar geen uitzondering op. Of je nu een wandeling maakt in de natuur of gewoon een dagje uit gaat, dit vest biedt de perfecte combinatie van comfort en stijl.

Met zijn gerecyclede materiaal en lange mouwen is de Vardag Pile Fleece W een ideale keuze voor vrouwen die waarde hechten aan duurzaamheid en comfort. Voeg dit vest toe aan je garderobe en geniet van de vele mogelijkheden die het biedt. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de kwaliteit en stijl van Fjallraven!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies