Superdry

Vintage Polo Swimshort Enamel Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Polyester
Merk Superdry
Merk kleurnaam Enamel Green
Merk product code M3010220A
Uv bescherming 100%, Ja

Ben je op zoek naar een stijlvolle voor heren? Dan is de Vintage Polo Swimshort van Superdry precies wat je nodig hebt. Deze zwembroek behoort tot de categorie Zwembroeken en heeft een aantal geweldige eigenschappen die je zeker zullen bevallen.

Deze zwembroek is gemaakt van gerecycled polyester, waardoor hij niet alleen modieus is, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld. Het materiaal voelt zacht aan op de huid en zorgt voor een comfortabele pasvorm, zodat je de hele dag kunt genieten van het strand of het zwembad.

Superdry is een bekend merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. De Vintage Polo Swimshort is geen uitzondering. Met zijn merk kleurnaam "Enamel Green" en merk product code "M3010220A" is deze zwembroek een echte eyecatcher.

Naast stijlvol is deze zwembroek ook functioneel. Hij biedt 100% UV-bescherming, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over schadelijke zonnestralen. Of je nu gaat zwemmen, zonnebaden of gewoon ontspannen aan het strand, deze zwembroek zorgt ervoor dat je er goed uitziet en beschermd bent.

Wacht niet langer en voeg de Vintage Polo Swimshort van Superdry toe aan je zomergarderobe. Met zijn combinatie van stijl, duurzaamheid en functionaliteit is deze zwembroek een must-have voor elke moderne man.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies