Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Delsey koffers

Delsey koffers

Delsey koffers

Hoe ziet typisch Franse bagage eruit? Kijk naar de koffers van het Delsey en je weet het meteen. De collecties van dit innovatieve merk hebben een uniek signatuur, een sterke passie voor de geschiedenis en een aangeboren gevoel voor stijl en verhoudingen. De combinatie van elegantie met durf maakt de bagage van dit merk ‘truly French, truly Desley’.
 

Delsey koffers en reistassen

Ben je opzoek naar een reistas of een koffer? Met vierkante of ronde afwerking? En welk formaat koffer is het meest geschikt voor jouw reis? Wat jouw keuze ook mag zijn, de collectie van het merk Delsey biedt voor iedere reiziger wat wils. De stijlvolle koffers van dit merk hebben elk een unieke uitstraling, handige opbergmogelijkheden en prachtige kleurencombinaties. Bovendien zijn de meeste koffers van dit merk gemaakt van hard kunstof en beschikken ze over een TSA-slot. Dit houdt in dat jouw spullen te allen tijde goed en veilig opgeborgen zijn!
 

Bestel Desley online

Jouw mooie Delsey koffer en/of reistas shop je eenvoudig en snel online in onze webshop. De medewerkers van The Little Green Bag doen er alles aan om jouw pakketje zo snel mogelijk te versturen, zodat je de volgende dag al plezier hebt van je koffer. Daarnaast betaal je geen verzendkosten bij een besteding van € 49,95 of meer.