Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Eastpak koffers

Eastpak koffers

Eastpak koffers

Trek eropuit en ontdek de wereld om je heen. Dat is wat het merk Eastpak wil uitstralen. De koffers en reistassen van dit merk worden gekenmerkt door minimalisme en eenvoud. Daarnaast bieden de stijlvolle designs van Eastpak je de mogelijkheid om je spullen veilig en georganiseerd op te bergen.
 

De koffer collectie van Eastpak

De collectie van koffers van Eastpak bij The Little Green Bag is zeer divers. De Tranverz is een koffer die beschikbaar is in allerlei verschillende maten. Voor de korte tripjes kies je bijvoorbeeld de Tranverz Small. Ga je een langere tijd op pad? Dan is de Tranverz Large ideaal. Bovendien zijn de koffers in verschillende, neutrale kleuren verkrijgbaar! Ideaal, want op deze kleuren zie je zo min mogelijk beschadiging. 
 

Bestel Eastpak online

Heb je een mooie koffer en/of reistas gezien van Eastpak? Shop deze dan veilig en snel online in de webshop van The Little Green Bag. Onze medewerkers doen hun uiterste best om jouw pakketje zo snel mogelijk te versturen, zodat je de volgende dag al plezier hebt van jouw nieuwe bagage. Bij een bestelling boven de € 49,95 wordt jouw pakketje gratis verzonden.