Delsey

Brochant 2.0 55 cm 4 Double Wheels Expandable Cabin Trolley Case Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 35 cm
Diepte 25 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage Handbagage
Hoogte 55 cm
Kleur hardware Gunmetal
Materiaal Polyester
Materiaal binnenkant Nylon
Merk Delsey
Merk kleurnaam Blue
Merk product code 00225680102
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting
Serie Brochant
Type koffer Zacht
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 40 l

De Brochant 2.0 55 cm 4 Dubbele Wielen Uitbreidbare Cabin Trolley Case is de perfecte metgezel voor volwassenen die op zoek zijn naar een handige en stijlvolle reisoplossing. Met een breedte van 35 cm, een diepte van 25 cm en een hoogte van 55 cm, voldoet deze trolley aan de afmetingen voor handbagage. Het gunmetal gekleurde hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het ontwerp.

Gemaakt van duurzaam polyester materiaal, biedt deze trolley een uitstekende bescherming voor al je spullen. De binnenkant is bekleed met nylon, wat zorgt voor een zachte en krasbestendige omgeving voor je bagage. Het merk Delsey staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid, en deze trolley is geen uitzondering. Met de merknaam "Blue" en productcode "00225680102" is deze trolley een echte blikvanger.

De Brochant 2.0 55 cm 4 Dubbele Wielen Uitbreidbare Cabin Trolley Case biedt voldoende opbergmogelijkheden. Met 1 binnenvak met ritssluiting en 1 buitenvak met ritssluiting kun je je spullen georganiseerd houden tijdens het reizen. De ritssluiting zorgt voor een veilige sluiting van de trolley, terwijl het TSA cijferslot extra beveiliging biedt voor je waardevolle bezittingen.

Met een volume van 40 liter biedt deze trolley voldoende ruimte voor al je reisbenodigdheden. Of je nu een weekendje weg gaat of een langere reis maakt, deze trolley zal aan al je behoeften voldoen. De Brochant-serie staat bekend om zijn functionaliteit en stijl, en deze trolley is daar een perfect voorbeeld van.

Al met al is de Brochant 2.0 55 cm 4 Dubbele Wielen Uitbreidbare Cabin Trolley Case een must-have voor elke modebewuste reiziger. Met zijn praktische kenmerken en trendy design zal deze trolley je reiservaring naar een hoger niveau tillen. Waar wacht je nog op? Ga op avontuur met deze geweldige trolley!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies