Delsey

St Tropez 55 cm 4 Double Wheels Expandable Cabin Trolley Case Navy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 35 cm
Diepte 28 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage Handbagage
Hoogte 55 cm
Kleur hardware Gunmetal
Materiaal Polycarbonaat
Materiaal binnenkant Gerecycled polyester
Merk Delsey
Merk kleurnaam Navy
Merk product code 00208780102
Opberg opties 2 binnenvakken met ritssluiting
Serie St Tropez
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 41 l

Op zoek naar een handige en stijlvolle reisgenoot? Dan is de St Tropez 55 cm 4 Double Wheels Expandable Cabin Trolley Case van Delsey de perfecte keuze voor jou. Deze trolley behoort tot de categorie Trolleys en heeft een aantal geweldige eigenschappen die je reiservaring zullen verbeteren.

Met een breedte van 35 cm, een diepte van 28 cm en een hoogte van 55 cm, voldoet deze handbagagekoffer aan de eisen van de meeste luchtvaartmaatschappijen. Je kunt dus zonder zorgen aan boord gaan van je volgende avontuur. Het polycarbonaat materiaal zorgt voor duurzaamheid en bescherming van je waardevolle spullen, terwijl de gunmetal kleur hardware een moderne en luxe uitstraling geeft.

De St Tropez trolley is niet alleen praktisch, maar ook milieuvriendelijk. Het interieur is gemaakt van gerecycled polyester, waardoor je met een gerust hart kunt reizen, wetende dat je bijdraagt aan een duurzamere wereld. Daarnaast biedt de trolley 2 binnenvakken met ritssluiting, zodat je je bagage georganiseerd kunt houden tijdens je reis.

Met het TSA cijferslot hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid van je spullen. Dit slot zorgt ervoor dat alleen jij en de douane toegang hebben tot je bagage. De ritssluiting zorgt voor een gemakkelijke toegang tot je spullen, zodat je snel kunt inpakken en uitpakken.

Met een volume van 41 liter biedt deze trolley voldoende ruimte voor al je reisbenodigdheden. Of je nu een weekendje weg gaat of een langere reis maakt, de St Tropez 55 cm 4 Double Wheels Expandable Cabin Trolley Case is de ideale metgezel.

Wacht niet langer en ga stijlvol op reis met deze geweldige trolley van Delsey. Bestel nu en maak je volgende reis nog comfortabeler en plezieriger!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies