Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Herschel Supply Co. koffers

Herschel Supply Co. koffers

Herschel Supply Co. koffers

Het succesverhaal achter het merk Herschel Supply Co. begint in 2009, wanneer twee broers uit het Canadese dorp Herschel besluiten om een eigen tassenmerk op te zetten. Al gauw blijkt dat de broers perfect samen kunnen werken. Terwijl Jamie zich bezig houdt met de designs van de tassen, bekommert Lyndon zich over Herschel’s brand identity. Het is onder meer deze goede samenwerking die tot het succes van het merk heeft geleid.
 

Herschel Supply Co. koffers

Herschel Supply Co. heeft voor ieder type reiziger een geschikte koffer. Is jouw trip maar kort en neem je alleen handbagage mee? Dan raden we je aan om voor het kleine formaat, de Trade Carry On, van de Herschel koffers te gaan. Ga je voor een langere periode weg? In dat geval is de grotere maat, de Trade Medium, perfect voor jou. Beide koffers zijn gemaakt van polycarbonaat en bieden optimale bescherming aan jouw spullen. Daarnaast beschikken beide maten koffers over een TSA-slot.
 

Bestel Herschel Supply Co. online

Heb je een keuze kunnen maken? Shop jouw perfecte Herschel Supply Co. koffer eenvoudig en snel online in de webshop van The Little Green Bag. Onze medewerkers gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat jij de volgende dag al kan genieten van jouw aankoop. En kost jouw bestelling meer dan € 49,95? Dan sturen wij het pakketje gratis naar je op.