Fjallraven

Kanken Bottle Pocket Navy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 10 cm
Diepte 7 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Natuurlijk
Hoogte 20 cm
Materiaal Vinylon F
Merk Fjallraven
Merk kleurnaam Navy
Merk product code F23793
Serie Kanken
Type sluiting Trekkoord
Volume 1 l

De Kanken Bottle Pocket is een handige accessoire voor volwassenen die graag georganiseerd en stijlvol willen blijven. Deze tas organizer is speciaal ontworpen om je waterfles veilig en gemakkelijk mee te nemen. Met een breedte van 10 cm, een diepte van 7 cm en een hoogte van 20 cm, past deze pocket perfect bij de meeste standaard waterflessen.

Gemaakt van duurzaam Vinylon F-materiaal, is deze flessenhouder niet alleen functioneel, maar ook milieuvriendelijk. Het trekkoordsluitingssysteem zorgt ervoor dat je fles stevig op zijn plaats blijft, zelfs tijdens beweging. De navy kleur van het merk Fjallraven voegt een vleugje stijl toe aan je outfit, terwijl de natuurlijke duurzaamheid van het materiaal ervoor zorgt dat deze tas organizer lang meegaat.

De Kanken Bottle Pocket maakt deel uit van de populaire Kanken-serie van Fjallraven. Met een volume van 1 liter biedt deze pocket voldoende ruimte voor je favoriete waterfles. Of je nu onderweg bent naar de sportschool, naar je werk of gewoon een dagje uit, deze tas organizer houdt je gehydrateerd en georganiseerd.

Met de Kanken Bottle Pocket hoef je je geen zorgen te maken over het verliezen van je waterfles of het morsen van water in je tas. Deze handige accessoire combineert functionaliteit, stijl en duurzaamheid op een unieke manier. Bestel vandaag nog de Kanken Bottle Pocket en geniet van het gemak en de stijl die het biedt!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies