American Tourister

Hyperspeed Spinner 80/30 TSA Expandable Jet Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 45.5 cm
Diepte 32.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Formaat bagage 77-85 cm
Hoogte 80 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Gerecycled PET
Merk American Tourister
Merk kleurnaam Jet Black
Merk product code 138995
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting
Serie Hyperspeed
Type koffer Zacht
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 118 l

Ben je op zoek naar een ruime en duurzame reiskoffer? Dan is de Hyperspeed Spinner 80/30 TSA Expandable van American Tourister perfect voor jou. Met een breedte van 45.5 cm, een diepte van 32.5 cm en een hoogte van 80 cm biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je spullen. Het formaat van de bagage is tussen de 77-85 cm, waardoor het ideaal is voor volwassenen die op reis gaan.

Deze koffer is gemaakt van gerecycled PET-materiaal, waardoor het niet alleen stijlvol is, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld. De zilverkleurige hardware geeft de koffer een moderne uitstraling. De Jet Black kleurnaam van het merk zorgt voor een tijdloze en elegante look.

Met het TSA cijferslot hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid van je bagage. Het slot zorgt ervoor dat alleen jij en de douane toegang hebben tot je spullen. De ritssluiting en het expandable ontwerp maken het gemakkelijk om je koffer in te pakken en uit te breiden indien nodig.

De Hyperspeed Spinner 80/30 TSA Expandable heeft handige opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting en een buitenvak met ritssluiting. Hierdoor kun je je spullen georganiseerd en gemakkelijk bereikbaar houden tijdens je reis.

Met een volume van 118 liter is deze koffer perfect voor lange reizen of als je gewoon veel bagage mee wilt nemen. De Hyperspeed-serie staat bekend om zijn kwaliteit en functionaliteit, en deze koffer is daar geen uitzondering op.

Kortom, de Hyperspeed Spinner 80/30 TSA Expandable is de ideale reiskoffer voor volwassenen die op zoek zijn naar een ruime, duurzame en stijlvolle optie. Bestel vandaag nog en ga met vertrouwen op reis met deze geweldige koffer van American Tourister.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies