Delsey

Belmont Plus 71 Cm 4 Double Wheels Expandable Trolley Case Framboise

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 47 cm
Diepte 31 cm
Doelgroep Dames
Formaat bagage 68-76 cm
Hoogte 70.5 cm
Materiaal Polypropyleen
Merk Delsey
Merk kleurnaam Framboise
Merk product code 00386182019
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 87 l

De Belmont Plus 71 Cm 4 Dubbele Wielen Uitbreidbare Trolley Case is een must-have voor dames die op zoek zijn naar stijlvolle en functionele reisbagage. Met een breedte van 47 cm, een diepte van 31 cm en een hoogte van 70.5 cm, biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je benodigdheden tijdens het reizen. Het formaat van de bagage is perfect voor reizen tussen 68-76 cm, waardoor het ideaal is voor zowel korte trips als langere vakanties.

Gemaakt van duurzaam polypropyleen materiaal, is deze koffer ontworpen om lang mee te gaan en je waardevolle spullen te beschermen. Het merk Delsey staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze koffer is geen uitzondering. Met zijn stevige constructie en dubbele wielen, biedt de Belmont Plus 71 Cm 4 Dubbele Wielen Uitbreidbare Trolley Case moeiteloze mobiliteit en stabiliteit tijdens het reizen.

Deze koffer heeft een opvallende framboise kleur, die zeker de aandacht zal trekken. Met een merkproductcode van 00386182019, is het gemakkelijk om deze koffer te identificeren en terug te vinden op de bagageband. Het TSA cijferslot zorgt voor extra beveiliging en gemoedsrust, terwijl de ritssluiting zorgt voor gemakkelijke toegang tot je spullen.

Met een indrukwekkende inhoud van 87 liter, biedt de Belmont Plus 71 Cm 4 Dubbele Wielen Uitbreidbare Trolley Case voldoende ruimte voor al je kleding, schoenen en andere reisbenodigdheden. Of je nu op zakenreis gaat of een ontspannen vakantie plant, deze koffer is de perfecte metgezel voor elke reis.

Investeer in kwaliteit en stijl met de Belmont Plus 71 Cm 4 Dubbele Wielen Uitbreidbare Trolley Case van Delsey. Bestel vandaag nog en maak je klaar voor je volgende avontuur!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies