BURKELY

Casual Carly Workbag Grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 40 cm
Diepte 12 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 31 cm
Laptop vak 15.6 inch
Materiaal Leer
Merk Burkely
Merk kleurnaam Grey
Merk product code 1000230.29
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Serie Casual Carly
Type sluiting Ritssluiting

De Casual Carly Workbag is een stijlvolle schoudertas voor dames van het merk Burkely. Met een breedte van 40 cm, een diepte van 12 cm en een hoogte van 31 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. Het laptopvak is geschikt voor laptops tot 15.6 inch, waardoor je je laptop veilig kunt meenemen.

De tas is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. De grijze kleur van de tas, ook wel bekend als "Grey" in de merkkleurnaam, geeft een moderne en trendy touch aan je outfit. De Casual Carly serie staat bekend om zijn casual en toch elegante ontwerpen, en deze tas is daar geen uitzondering op.

De Casual Carly Workbag biedt verschillende opbergopties om je spullen georganiseerd te houden. Het heeft een binnenvak met ritssluiting, een buitenvak met ritssluiting en twee open binnenvakken. Hierdoor kun je gemakkelijk je telefoon, portemonnee, sleutels en andere essentials opbergen en snel terugvinden.

De schouderband van de tas is verstelbaar en afneembaar, waardoor je de tas op verschillende manieren kunt dragen. Of je nu de voorkeur geeft aan een schoudertas of een handtas, de Casual Carly Workbag past zich aan jouw behoeften aan. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig zijn en niet uit de tas vallen.

Met de Casual Carly Workbag ben je klaar om in stijl de deur uit te gaan. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit, deze tas is de perfecte metgezel. Bestel nu en voeg een vleugje elegantie toe aan je dagelijkse look!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies