Cabaia

Messenger Medium Chicago Chicago

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 27 cm
Diepte 6.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 32 cm
Keurmerken Certified B Corporation, EVE VEGAN
Materiaal Polyester
Merk Cabaia
Merk kleurnaam Chicago
Merk product code CAB743ZPDK
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische schoudertas? Dan is de Messenger Medium Chicago van Cabaia de perfecte keuze voor jou. Deze schoudertas behoort tot de categorie Schoudertassen en is speciaal ontworpen voor dames.

De Messenger Medium Chicago heeft een afmeting van 27 cm breed, 6.5 cm diep en 32 cm hoog. Met deze ideale afmetingen biedt de tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, deze tas is altijd een handige metgezel.

De tas is gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, wat zorgt voor duurzaamheid en een moderne uitstraling. Het merk Cabaia staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen, en de Messenger Medium Chicago is daar geen uitzondering op. De kleur van deze tas is Chicago, wat zorgt voor een trendy en tijdloze look.

Naast het mooie design biedt deze schoudertas ook praktische opbergmogelijkheden. De tas heeft een ritssluiting, waardoor je spullen veilig opgeborgen zijn. Daarnaast is er een binnenvak met ritssluiting, een buitenvak met ritssluiting en twee open binnenvakken. Zo kun je al je spullen georganiseerd en gemakkelijk terugvinden.

De Messenger Medium Chicago is voorzien van een verstelbare en afneembare schouderband. Hierdoor kun je de tas op verschillende manieren dragen, afhankelijk van je voorkeur en outfit. Of je nu kiest voor een schoudertas of een crossbodytas, deze tas past zich moeiteloos aan jouw stijl aan.

Als kers op de taart heeft deze tas ook nog eens twee keurmerken: Certified B Corporation en EVE VEGAN. Dit betekent dat de tas voldoet aan hoge ethische en duurzaamheidsnormen. Met de Messenger Medium Chicago maak je niet alleen een fashion statement, maar draag je ook bij aan een betere wereld.

Kortom, de Messenger Medium Chicago van Cabaia is de perfecte schoudertas voor dames die op zoek zijn naar stijl, functionaliteit en duurzaamheid. Bestel deze tas vandaag nog en maak je outfit compleet!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies