MYoMY

My Paper Bag Work Croco Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 40 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 35 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Laptop vak 17.3 inch
Materiaal Eco-leer
Merk MYOMY
Merk kleurnaam Croco Black
Merk product code 1023
Opberg opties 2 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Type sluiting Ritssluiting
Volume 14 l

Ben je op zoek naar een stijlvolle schoudertas die perfect is voor je werk? Dan is de My Paper Bag Work van MYOMY echt iets voor jou. Deze schoudertas behoort tot de categorie Schoudertassen en heeft een tijdloos ontwerp dat zowel informeel als professioneel is.

Met een breedte van 40 cm, een diepte van 10 cm en een hoogte van 35 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. Het laptopvak is geschikt voor laptops tot 17.3 inch, waardoor je je laptop veilig kunt meenemen.

De My Paper Bag Work is gemaakt van eco-leer, wat niet alleen duurzaam is, maar ook een luxe uitstraling heeft. De zilverkleurige hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel. De tas is uitgevoerd in de kleur Croco Black, wat zorgt voor een chique en tijdloze look.

Naast het hoofdvak heeft deze schoudertas ook twee open binnenvakken, waardoor je je spullen georganiseerd kunt houden. De verstelbare en afneembare schouderband zorgt voor extra draagcomfort en flexibiliteit. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen blijven.

Met een volume van 14 liter biedt de My Paper Bag Work voldoende ruimte voor al je werkbenodigdheden, zonder dat de tas te groot of onhandig wordt. Deze tas is speciaal ontworpen voor dames die op zoek zijn naar een praktische en stijlvolle schoudertas voor hun werk.

Met de My Paper Bag Work van MYOMY ben je altijd klaar om in stijl aan het werk te gaan. Bestel deze tas vandaag nog en ervaar zelf het comfort en de elegantie die deze tas te bieden heeft.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies