Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

O My Bag laptoptassen

O My Bag laptoptassen

O My Bag laptoptassen

O My Bag is een eerlijk tassenmerk. Ze vinden het belangrijk dat iedereen een eerlijke prijs krijgt voor het werk wat ze doen. De eigenaresse van O My Bag is erg betrokken bij het gehele proces en reist daarom af en toe af naar India om erop toe te zien dat de O My Bag items op een duurzame manier worden geproduceerd. De tassen van O My Bag zijn eerlijk en duurzaam.
 

Laptoptassen O My Bag

Naast Laptoptassen heeft O My Bag ook laptop sleeves. Een O My Bag laptop sleeve beschermt jouw laptop in alle situaties. De sleeves zijn gemaakt van canvas of leer en zijn gewatteerd. De laptoptassen zijn van hoogwaardig, duurzaam en eerlijk leer gemaakt. De O My Bag laptoptassen hebben een classy, elegante en verfijnde uitstraling.
 

Bestel je O My Bag laptoptas online

The Little Green Bag verkoopt de mooie O My Bag laptoptassen. Bestel je jouw O My Bag laptoptas op een werkdag voor 23:00 uur, dan wordt deze de volgende dag al bezorgd! De verzending is gratis vanaf € 49,95. Wil je de O My Bag laptoptassen liever in het echt zien? Neem dan eens een kijkje in een van onze winkels.