Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

O My Bag

O My Bag
Filters
Sorteer op
17 artikelen

weergave

  • 1
  • /
  • 1

O My Bag

O My Bag biedt prachtige lederen tassen en portemonnees van hoge kwaliteit. Bij dit merk staan duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid centraal.


O My Bag, not your ordinary bag

O My Bag heeft het ideale excuus voor jou gecreëerd om een nieuwe tas te kopen. Je kunt er namelijk écht de wereld een beetje mooier door maken. Er ontstaat namelijk veel meer vraag naar ethisch verantwoorde producten, die op een maatschappelijk verantwoorde manier tot stand zijn gebracht. O My Bag brengt deze producten tot stand, door alle support te bieden aan haar leveranciers.


Over O My Bag

O My Bag is een Nederlands bedrijf, in 2010 opgericht in Amsterdam door Paulien Wesselink. Zij liep rond met de vraag: wat is nu de perfecte tas? Gaat het erom dat deze al je spullen bij elkaar houdt, terwijl je onderweg bent? Gaat het erom dat het de perfecte match is voor elke outfit die jij in je kast hebt hangen? Of is het de combinatie van functionaliteit en looks? Met deze vragen vertrok zij naar India en ging op bezoek bij fabrikanten van lederwaren. Leer is één van de grootste exportproducten van het land. Paulien koos ook voor India (Kolkata) om iets terug te geven. Dit deed zij door op een eerlijke en duurzame manier zaken te doen. Deze tassen zouden niet zomaar de eerste de beste tassen worden. Een verantwoorde benadering stond centraal. Dus dat betekende veilige werkplekken, gelijke kansen voor mannen en vrouwen, een positieve sfeer, eerlijke salarissen en mogelijkheden voor scholing en trainingen. O My Bag draagt bij aan het bestrijden van armoede en het vergroten van kansen voor vrouwen.


Tassen en portemonnees van natuurlijk gelooid leer

Bij O My Bag wordt gebruik gemaakt van eco-vriendelijk premium leer. Het is op natuurlijke wijze gelooid, zonder gebruik te maken van schadelijke chemicaliën. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van natuurlijk gelooid leer, betekent dit dat geen enkel product hetzelfde is. Het karakteristieke van de huid speelt hier namelijk een belangrijke rol. Daardoor kan er bijvoorbeeld enig kleurverschil zijn tussen twee tassen, en komt het leer steeds meer tot haar recht naarmate je de tas, portemonnee of andere accessoire meer gebruikt. Daardoor heb je dus altijd een uniek exemplaar te pakken dat mettertijd alleen maar mooier wordt! Dit leer geeft O My Bag dus haar kenmerkende look, maar het is ook nog eens goed voor mens en milieu. Je kunt er daarom rustig mee pronken, zonder je schuldig te hoeven voelen over de oorsprong van de tas of portemonnee!


Geniet langer van jouw O My Bag met deze tips

1. Is jouw O My Bag nat geweest? Laat het dan op natuurlijke wijze drogen. Houd het uit de buurt van warmtebronnen, zoals een radatior of in de volle zon. Dit kan het leer namelijk uitdrogen en zorgen voor barstjes.

2. Wanneer je je tas niet gebruikt, stop deze dan in de dustbag die je bij je tas hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je de tas bewaart op een droge plek, met een constante temperatuur (ook hier geldt: niet te warm!).

3. Verzorg lederen producten regelmatig (elke 8 tot 12 weken) met een vochtinbrengend verzorgingsproduct. Test dit altijd eerst op een onopvallende plek, voordat je dit op de hele tas aanbrengt en lees goed de gebruiksaanwijzing op het etiket.

4. Houd je tas water- en vuilafstotend door deze elke 4 weken in te spuiten met een onderhoudsspray. Snel en zeer effectief! Probeer enorme regenbuien wel te voorkomen, want leer is doordringbaar en kan daarom nooit 100% waterproof zijn.


Bestel O My Bag online

In onze collectie vind je clutches, handtassen, rugzakken en portemonnees van O My Bag. Heb je een mooi exemplaar gevonden om jouw collectie mee uit te breiden? Shop jouw favoriet dan snel online in onze webwinkel. Wij gaan gelijk met jouw bestelling aan de slag en zorgen ervoor dat je het zo snel mogelijk in huis hebt.