Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Fred de la Bretoniere portemonnees

You are 3 steps away from finding the perfect bag
I WANT
1
I NEED
2
I AM
3

Geen resultaat


Helaas, er zijn geen producten gevonden bij de gekozen filters.
Pas de filters aan of neem contact met ons op zodat wij je een passend advies kunnen geven.Fred de la Bretoniere portemonnees

De portemonnees van Fred de la Bretonière hebben een stoere en robuuste look, en zijn daarom erg populair in de internationale modeindustrie.
 

Fred de la Bretonière portemonnees bij The Little Green Bag

Binnen de collectie van The Little Green Bag vind je een grote verscheidenheid aan Fred de la Bretonière portemonnees, zoals Flap wallets, bi-folds en zip-arounds. Elke portemonnee is gemaakt van natuurlijk gelooid leer. Dit zorgt ervoor dat als je de portemonnee vaker gebruikt, het leder alleen maar mooier wordt. Zo krijgt het meer karakter en vitaliteit, en wordt het steeds meer jouw eigen portemonnee waar er geen tweede van is!

Fred de la Bretonière portemonnee koop je online

Heb je een leuke portemonnee gespot van jouw favoriete merk? Bestel deze dan online in onze webwinkel. Wij gaan gelijk met jouw bestelling aan de slag, zodat je hem snel in huis hebt. Wist je dat je bij ons tegelijkertijd gratis spaart voor Baggies? Wanneer je er voldoende hebt gespaard, ontvang je van ons een kortingscode voor je volgende aankoop!

  • Gratis cadeau! Lees hier de voorwaarden
  • Spaar Baggies en krijg € 15,- korting.