Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Moneybands

You are 3 steps away from finding the perfect wallet
I WANT
1
I NEED
2
I AM
3

Moneybands

Moneybands zijn handige elastieken banden die je kunt toevoegen aan je cardprotector. Een cardprotector is een portemonnee waar vele pasjes in opgeborgen kunnen worden. Hierdoor hoef je niet met een grote portemonnee te lopen en heb jij gemakkelijk al je belangrijkse pasjes bij de hand. Een moneyband is erg handig om toe te voegen aan de cardprotector. De moneybands zijn uitgevoerd in elastisch materiaal en zijn om de cardproter heen te doen. Op deze manier kun je gemakkelijk wat losgeld of een visitekaartje achter het elastiek klemmen. De moneyband neemt geen extra ruimte in beslag en is van compact formaat. Op deze manier past die perfect om de cardholder van Secrid heen. 


Moneybands van Secrid

Wil je wat extra’s toevoegen aan je Cardprotector van Secrid? Dat kan met de Moneyband! De Secrid Money Band is een handige toevoeging aan de Secrid Cardprotector, in de vorm van een elastische band. Deze schuif je eenvoudig om jouw Secrid portemonnee heen. Een leuke en originele toevoeging aan diverse portemonnees. De elastische stoffen band kan gebruikt worden om cash en visitekaartjes achter de portemonnee te plaatsen, of om twee Cardprotectors aan elkaar te koppelen. Door de elastische band blijft alles keurig op zijn plaats! Hierdoor ben je ervan verzekerd dat al jouw belangrijkste spullen netjes op zijn plek blijven.

De moneybands van Secrid zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waardoor je altijd een Secrid moneyband kunt vinden die het beste past bij jouw persoonlijke stijl. Binnen onze collectie vind je o.a. de volgende stijlen: Cobalt, Pergola, Central park, Groove, Highway, Pier, No entry, Concrete en Light stream. De moneybands van Secrid zijn te bevestingen op alle cardprotectors van dit merk. Kies een leuke kleur die helemaal past bij jouw stijl. Hiermee geef je de cardprotector een unieke look!

Vind jouw perfecte Moneyband bij The Little Green Bag!


Bestel een Moneyband online

Een handige moneyband gevonden? Je vindt altijd wel wat dat past bij jou en jouw stijl. Bestel je item online en ervaar hiermee alle gemakken. Je bent binnen een paar muisklikken de trotse eigenaar van jouw nieuwe aankoop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag. Plaats je jouw bestelling op een werkdag voor 23.00 uur, dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden! Wil je de Moneybands liever eerst in het echt zien? We hebben ook meerdere winkels in Nederland. Je kunt altijd even gezellig langs komen! Ons winkelpersoneel staat je graag te hulp. Bekijk onze winkelpagina voor het dichtstbijzijnde filiaal. Wil je zeker weten dat jouw artikel daar op voorraad is? De filiaalvoorraad voor elk artikel staat weergegeven op de artikelpagina. Zo weet je zeker dat je niet voor niets komt.