Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

O My Bag portemonnees

You are 3 steps away from finding the perfect wallet
I WANT
1
I NEED
2
I AM
3

O My Bag portemonnees

Houd jij van hoog kwalitatieve portemonnees? Dan zit je bij O My Bag op het juiste adres. De portemonnees, en tassen, van O My Bag staan bekend om het prachtige leer dat gebruikt wordt. Daarbij staan duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid centraal binnen dit merk. Voor de portemonnees wordt gebruik gemaakt van eco-vriendelijk premium leer, waardoor geen ene portemonnee hetzelfde is. Het leer zal steeds mooier worden naarmate de portemonnee gebruikt wordt.
 

De portemonnees van O My Bag

De ruime collectie portemonnees van O My Bag biedt voor ieder wat wils. Op zoek naar een zip around met genoeg ruimte voor kleingeld en pasjes? Dan is de Sonny Wallet wat voor jou! Of ga voor de Sonny Square Wallet, het kleinere model van de Sonny Wallet. Beide gemaakt van het mooiste leer. Ook aan flap wallets geen gebrek. De Pixies Pouch is een favoriet in deze categorie. Een stoere uitstraling en genoeg ruimte voor pasjes en muntgeld! Ook heeft O My Bag verschillende coin purses en card holders. Ideaal voor alleen pasjes of alleen muntgeld!
 

Bestel je O My Bag portemonnee online

Heb jij een mooie lederen O My Bag portemonnee op het oog? Bestel jouw favoriet dan via onze webshop. De portemonnee wordt zo snel mogelijk naar jou opgestuurd. Boven de € 49,95 profiteer je van gratis verzendkosten!