Samsonite

Alu Fit Slide-Up Wallet Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 6.5 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 10 cm
Materiaal Aluminium
Merk Samsonite
Merk kleurnaam Blue
Merk product code 133890
Ruimte voor briefgeld True
Serie Alu Fit

De Alu Fit Slide-Up Wallet is een stijlvolle pasjeshouder van Samsonite. Met een breedte van 6.5 cm, een diepte van 2 cm en een hoogte van 10 cm, is deze portemonnee perfect geschikt voor volwassenen. Gemaakt van duurzaam aluminium, biedt deze portemonnee niet alleen een moderne uitstraling, maar ook een stevige constructie die lang meegaat.

De Alu Fit Slide-Up Wallet is onderdeel van de Alu Fit serie van Samsonite. Met zijn merkproductcode 133890 en merkkleurnaam "Blue", is deze portemonnee een echte eyecatcher. Het ontwerp is zorgvuldig vervaardigd om ruimte te bieden voor al je pasjes, terwijl er ook nog ruimte is voor briefgeld.

Met deze pasjeshouder hoef je je geen zorgen te maken over het verliezen van je pasjes. Het unieke slide-up mechanisme zorgt ervoor dat je gemakkelijk toegang hebt tot al je pasjes met slechts één handbeweging. Geen gedoe meer met het zoeken naar het juiste pasje!

Of je nu op zoek bent naar een praktische pasjeshouder voor dagelijks gebruik of een stijlvol accessoire voor een avondje uit, de Alu Fit Slide-Up Wallet is de perfecte keuze. Met zijn hoogwaardige materialen en trendy design, combineert deze portemonnee functionaliteit met mode.

Upgrade je portemonnee met de Alu Fit Slide-Up Wallet van Samsonite. Bestel nu en geniet van het gemak en de stijl die deze pasjeshouder te bieden heeft!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies