Ted Baker

Garcia Pale Pink

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Merk Ted Baker
Merk kleurnaam Pale Pink
Merk product code 258866
Opberg opties 1 open buitenvak
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een stijlvolle en praktische ritsportemonnee? Dan is de Garcia van Ted Baker de perfecte keuze voor jou. Deze portemonnee is speciaal ontworpen voor dames en heeft een breedte van 13 cm, een diepte van 1 cm en een hoogte van 8 cm. Gemaakt van hoogwaardig leer, straalt de Garcia kwaliteit en elegantie uit.

De Garcia is uitgevoerd in een prachtige kleur genaamd Pale Pink, wat zorgt voor een vrouwelijke en trendy uitstraling. Met de ritssluiting kun je de portemonnee veilig afsluiten, zodat je waardevolle spullen altijd goed beschermd zijn. Daarnaast biedt de Garcia ook nog een handig open buitenvak, waar je snel en gemakkelijk bij kunt.

Met het merkproductcode 258866 ben je verzekerd van een authentiek Ted Baker-product. Ted Baker staat bekend om zijn hoogwaardige materialen en oog voor detail, en de Garcia is daar geen uitzondering op. Deze ritsportemonnee combineert functionaliteit met een trendy design, waardoor het een must-have accessoire is voor elke modebewuste vrouw.

Wacht niet langer en voeg de Garcia van Ted Baker toe aan je collectie. Met zijn stijlvolle ontwerp, praktische opbergmogelijkheden en hoogwaardige materialen, zal deze ritsportemonnee zeker een favoriet worden.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies