Michael Kors

Parker Small Key Card Holder Brown/Acorn

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 15 cm
Diepte 1.2 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 10 cm
Materiaal Synthetisch materiaal
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam Brown/Acorn
Merk product code 34F2G7PD1B
Serie Parker

De Parker Small Key Card Holder is een must-have accessoire voor dames die op zoek zijn naar een stijlvolle en praktische manier om hun sleutels en kaarten georganiseerd te houden. Met een breedte van 15 cm, een diepte van 1.2 cm en een hoogte van 10 cm, is deze sleuteletui compact genoeg om in elke tas te passen, maar biedt toch voldoende ruimte voor al je essentiële items.

Gemaakt van hoogwaardig synthetisch materiaal, straalt deze sleuteletui klasse en duurzaamheid uit. Het merk Michael Kors staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze Parker Small Key Card Holder is daar geen uitzondering op. Met de merkkleurnaam Brown/Acorn en de merkproductcode 34F2G7PD1B, is dit accessoire een echte eyecatcher.

De Parker Small Key Card Holder behoort tot de categorie "Sleuteletuis". Deze categorie biedt een breed scala aan stijlvolle en functionele accessoires om je sleutels en kaarten veilig en georganiseerd te houden. Of je nu op zoek bent naar een compacte sleuteletui voor onderweg of een luxueuze optie voor een avondje uit, je vindt het hier.

De Parker Small Key Card Holder maakt deel uit van de Parker serie. Deze serie staat bekend om zijn tijdloze ontwerpen en verfijnde details. Met deze sleuteletui voeg je een vleugje elegantie toe aan je dagelijkse routine.

Ontdek nu de Parker Small Key Card Holder van Michael Kors en ervaar de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Bestel vandaag nog en geniet van een georganiseerd en trendy leven!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies